به گزارش شبکه خبری گیاهان دارویی به نقل از تسنیم، محمد جعفریان با اشاره به جزئیات تصویب و اجرای طرح اشتغال جوانان هلال احمر در شورای عالی اشتغال اظهارداشت: چندی پیش در جلسهای که با حضور معاون اول رییس جمهور صورت پذیرفت جوانان هلال احمر با وی درباره اشتغال خود صحبت کردند.
وی توضیح داد: پس از برگزاری جلسات متعدد، طرحی با همکاری سازمان تدارکات پزشکی و سازمان جوانان هلال احمر زیر نظر رئیس جمعیت برای اشتغال جوانان هلال احمر تدوین و به معاون اول رییس جمهور ارایه شد.
جعفریان اضافه کرد: خوشبختانه پس از کارشناسیهای بسیار، طرح ارایه شده از سوی جمعیت هلال احمر، در شورای عالی اشتغال به ریاست معاون اول رییس جمهور تصویب شد.
رئیس سازمان جوانان هلال احمر ادامه داد: در این جلسه در حضور وزرای مربوطه و روسای بانکهای عامل از بخش فنی و تامین نیروی انسانی این طرح دفاع شد و در نهایت به تصویب رسید.
ایجاد اشتغال برای حدود دو هزار جوان هلال احمر
جعفریان با بیان اینکه این طرح در مرحله پایلوت در ۷ استان کشور شامل استانهای کهگیلویه و بویر احمد، مازندران، کردستان، کرمانشاه، لرستان، اردبیل و فارس اجرا خواهد شد، گفت: با اجرای این طرح برای نزدیک به دو هزار نفر از جوانان هلال احمر شغل ایجاد میشود.
تبدیل کانونهای جوانان به تعاونیهای اشتغال
مشاور رئیس جمعیت هلال احمر در ادامه درباره شیوه اجرای طرح اشتغال جوانان هلال احمر گفت: شیوه اجرا به این صورت خواهد بود که ابتدا تعاونیهای اشتغال یا مجموعههایی با محور اعتبارات خرد از میان اعضا کانون های جوانان و دانشجویی سازمان تشکیل و سپس طرح جمع آوری و تولید صنعتی گیاهان دارویی با همکاری سازمان تدارکات پزشکی اجرا خواهد شد و پس از تشکیل تعاونیهای اشتغال، یک دوره آموزشی برای اعضا برگزار میشود.
تولید گیاهان دارویی با برند هلال
رئیس سازمان جوانان یادآور شد: عملیات جمعآوری گیاهان دارویی مورد نیاز در مکانهایی که زمین وجود داشته باشد با کاشت، داشت و برداشت انجام میپذیرد و در مکانهایی که زمین مورد نیاز وجود نداشته باشد، گیاهان دارویی از دامن طبیعت جمعآوری و تحویل سولههای صنعتی شرکت سها جیسا وابسته به سازمان تدارکات پزشکی جمعیت میشود.
ترویج مصرف گیاهان دارویی در قالب کاروانهای نیکوکاری و اردوهای جهادی
جعفریان در ادامه با یادآوری اینکه سطح وابستگی و مقاومت کشور ما به داروهای شیمیایی بسیار زیاد است، گفت: آمارهای موجود حاکی از مصرف بسیار زیاد داروهای شیمایی در کشور در مقایسه با میانگین جهانی است.
رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر با بیان اینکه مصرف گیاهان دارویی ریشه در دین، سنت و رفتار اجداد ما داردف افزود: اجرای این طرح، بازگشتی به طب سنتی و اسلامی در کشور خواهد بود.
وی ادامه داد: همچنین با اجرای این طرح ضمن ایجاد اشتغال برای جوانان هلال احمری در چارچوب اهداف هلال احمر و افزایش سلامت جامعه، ترویج مصرف داروهایی گیاهی در بین مردم نیز صورت میگیرد.
جعفریان گفت: سازمان جوانان جمعیت هلال احمر بزرگترین طرح ترویجی را در میان طرح های عمومی کشور دارد وآن طرح راهنمایی مسافران نوروزی است، به طوری که سالانه نزدیک ۲۵ میلیون نفر در ایام تعطیلات نوروز به پست های موقت این سازمان در سراسر کشور مراجعه میکنند.
رئیس سازمان جوانان هلال احمر ادامه داد: سازمان جوانان هلال احمر از طریق اجرای طرحهای این چنینی مانند طرح کاروان های نیکوکاری و اردوهای جهادی میتواند مصرف داروهای گیاهی را در بین مردم ترویج و ترغیب کند.
اعطای تسهیلات بانکی برای اجرای طرح
وی تصریح کرد: طبق مصوبه شورای عالی اشتغال قرار شده است با مساعدت معاون اول رییس جمهوری و وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی، تسهیلات اشتغال از سوی بانک ها به این طرح اختصاص یابد.
فعالیت ۵۰ هزار جوان هلال احمر در بخش های مختلف کشاورزی
رئیس سازمان جوانان ادامه داد: هم اکنون نزدیک به یک هزار کانون دانشجویی در کشور وجود دارد که از این بین نزدیک به ۵ درصد آنها در دانشکده های کشاورزی و منابع طبیعی هستند.
به گفته جعفریان در حال حاضر حدود ۸ هزار جوان عضو جمعیت هلال احمر، دانشجویان و افرادی هستند که در رشتههای کشاورزی و منابع طبیعی تحصیل میکنند و بیش از ۵۰ هزار نفر از جوانان عضو این جمعیت نیز به شکلهای مختلف در امر کشاورزی فعال هستند که این افراد میتوانند در اجرای هر چه بهتر طرح اشتغال با گیاهان دارویی ما را یاری کنند.
https://medplant.ir/?p=5482