کتاب ارزشمند “تحقیقات اسانس های گیاهی. رویکردهای نوین در بیوسنتز، آنالیز، کاربردهای صنعتی و تولید بیوتکنولوژیک” را جهت دانلود به شما مخاطبین گرامی تقدیم می کند. این کتاب در سال ۲۰۱۹ میلادی در ۴۴۹ صفحه توسط انتشارات اشپرینگر منتشر شده است و حاوی مطالب جدیدی در خصوص پیشرفت ها در زمینه آنالیز، کاربرد و تولید صنعتی اسانس های گیاهی است.
.
.
فهرست
قسمت اول: ترکیبات اسانس ها و چرایی تولید آنها توسط گیاهان
۱ اسانس های گیاهی
۲ عوامل موثر بر تولید و ترکیبات اسانس ها
۳ اسانس Hedychium: ترکیبات و موارد استفاده
۴ اسانس گیاهان خانواده Burseraceae
قسمت دوم: کاربرد اسانس ها در صنایع مختلف
۵ اسانس برگ فلفل بتل (Piper betle): افزودنی غذایی جدید
۶ اسانس Artemisia annua و Artemisia afra و پتانسیل درمانی آنها
۷ اثر فوق العاده اسانس ها در برابر پاتوژن های دهان
۸ تنوع شیمیایی و خواص حشره کش و ضد کنه اسانس گیاهان شمال شرق برزیل
قسمت سوم: استخراج و تکنیک های تجزیه و تحلیل زیستی
۹ تجزیه و تحلیل تقلب در اسانس های گیاهی
۱۰ اسانس کاج: شیمی و کاربردها
قسمت چهارم: استراتژی ها و فناوری های تولید اسانس
۱۱ رویکرد بیوتکنولوژیکی برای افزایش عملکرد و کیفیت اسانس در گیاهان معطر: مثال Lavandula latifolia، گذشته و توصیه هایی برای آینده
۱۲ ترکیب فیتوشیمیایی، اثرات بیولوژیکی و رویکردهای بیوتکنولوژیکی در تولید اسانس با ارزش بالا از شمعدانی
۱۳ تولید بیوتکنولوژیک اسانس های معطر گیاهان
۱۴ نقش بیوتکنولوژی در تولید اسانس از گیاهان غیرعلفی
۱۵ بیوتکنولوژی روغن Eremothecium به عنوان یک فناوری جدید برای تولید اسانس مدرن
https://medplant.ir/?p=36518