به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از ایرنا، عباس غفوریان به رسانه ها افزود: شهرستان سرخه ۱۰۰ هکتار مزرعه زیره سبز دارد و با احتساب میانگین عملکرد حدود هشت دهم تن در هکتار، کل تولید طلای سبز در این شهرستان ۸۰ تن برآورد می شود.

وی افزود: کشت این گیاه در این منطقه از اواخر پاییز آغاز می‌شود و در اواسط اردیبهشت و خرداد برداشت می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرخه تصریح کرد: بیشترین سطح کشت در روستاهای صوفی آباد،اسدآباد و بیابانک است.

غفوریان با اشاره به برخی از ویژگی‌های محصول زیره گفت: گیاه دارویی زیره به دلیل تحمل بالا در برابر تنش‌های محیطی و نیاز کم به منابع آبی و طول دوره رویش کوتاه، گیاهی مناسب برای کشت در شرایط سخت اقلیمی منطقه سرخه است.

وی گفت: محصول زیره به دلیل اهمیت و خواص دارویی و درمانی مورد استقبال کشاورزان منطقه قرار گرفته است.

مدیرجهاد کشاورزی سرخه به  برخی از مشکلات موجود در این زمینه اشاره کرد و گفت: نبود صنایع تبدیلی و تکمیلی این محصول، برداشت سنتی و مشکلات وجین، مهمترین مشکلات این محصول در شهرستان است که با رفع چنین مشکلاتی و توسعه کشت در راستای تغییر الگوی کشت و جایگزینی محصولات کم‌آب‌بر، کمک شایانی به توسعه صادرات غیرنفتی در کشور می‌شود.

۱۹۸ هزار هکتار از وسعت ۹.۷ میلیون هکتاری استان سمنان اراضی کشاورزی است.