به گزارش شبکه خبری گیاهان دارویی به نقل از خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، مدیر زراعت استان گفت: میانگین برداشت سیاه دانه در هر هکتار  ۸۰۰ تا هزار کیلوگرم است و تا یک ماه برداشت این گیاه دارویی و خوراکی ادامه دراد.محسن  مهدوی افزود: ۱۰ درصد از محصول برداشتی در استان و مابقی به استان های  شیراز، اصفهان و تبریز ارسال می شود.

به گفته وی، در استان چهارمحال و بختیاری یک هزار و ۴۰۰ گونه گیاهی دارویی، صنعتی و خوراکی شناسایی شده است.سیاه دانه طعمی تلخ دارد و به عنوان ادویه در مواد غذایی به خصوص ترشیجات استفاده می‌شود.این دانه بومی جنوب غربی آسیاست و از قدیم به عنوان ضد انگل، ضد باکتری و مسهل استفاده می‌کردند.

شهرستان های اردل و لردگان دراستان چهارمحال و بختیاری قرار دارند.