به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از ایانا، مدیر جهاد کشاورزی فریدن گفت: متوسط برداشت گل محمدی ۳ تن در هکتار است و پیش بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت که اوایل تیر است، بیش از ۲۲۵ تن گل محمدی برداشت شود.

مظاهر امینی افزود: در شهرستان تنها دو کارگاه گلاب گیری سنتی وجود دارد که جوابگوی نیاز شهرستان نیست و به همین دلیل روزانه بیش از ۴ تن گل محمدی برای گلاب گیری به کاشان ارسال می‌شود.

شهرستان فریدن با ۳۰ هزار هکتار زمین زراعی و تولید سالانه بیش از ۴۱۵ هزار تن انواع محصولات کشاورزی و باغی، یکی از قطب‌های کشاورزی استان اصفهان است.