به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از ایسکانیوز، آرش بوچانی درخصوص افتتاح سرای نوآوری واحد کرمانشاه گفت: مجوز سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه با عنوان سرای نوآوری صنایع تبدیلی، اسانس، عصاره و گیاهان دارویی صادر شد.

وی اضافه کرد: با توجه به آمایش سرزمینی و ظرفیت بالای کشاورزی در استان کرمانشاه زمینه فعالیت سرای نوآوری را در زمینه کشاورزی مهیا کردیم و این مسئله با وجود توانایی بالای اعضای هیئت علمی در رشته کشاورزی و سایر رشته‌ها از جمله شیمی، مهندسی شیمی، مکانیک، الکترونیک، مدیریت و حسابداری زمینه رشد هرچه بیشتر در استان کرمانشاه فراهم شد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه تأکید کرد: ایجاد سرای نوآوری علاوه بر توانمندی‌های علمی نیازمند امکانات مختلفی است که بهره‌مندی از آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های موجود در این دانشگاه و تجهیزات خوبی که در آنها وجود دارد پشتوانه بسیار خوبی برای این مهم محسوب می‌شود.

بوچانی درباره رسالت سرای نوآوری و اهمیت راه‌اندازی آن در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه مطرح کرد: سرای نوآوری مجموعه‌ای از هسته‌های فناور، واحدهای فناور، شرکت‌ های دانش‌بنیان و شتاب‌ دهنده‌ هاست که با توجه به رسالت آن، فعالیت علمی، تولیدی و اقتصادی انجام می‌شود و برای آنکه یک محصول به بازار عرضه شود مراحل متنوعی وجود دارد که سرای نوآوری از تشکیل ایده اولیه تا تولید نمونه آزمایشگاهی و پس از آن تولید صنعتی تا در نهایت بازاریابی را پشتیبانی می‌کند.

وی، وجود سرای نوآوری در دانشگاه‌ها را مهم ارزیابی کرد و افزود: وجود سرای نوآوری در دانشگاه فرصت بسیار خوبی برای فعالیت‌های علمی- اقتصادی همکاران توانمند ما  محسوب می‌شود، به‌خصوص با صدور بخشنامه طرح «الف» و «ب» سازمان مرکزی، سرای نوآوری فرصت بسیار مناسبی برای اعضای هیئت علمی است تا در رده استادان «الف» قرار گیرند، با این تذکر که آنها می‌توانند با دیگر بخش‌های خصوصی خارج دانشگاه نیز وارد شراکت شده و شرکت خود را در سرای نوآوری با همکاری بخش خصوصی راه‌اندازی کنند.