به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از ایرنا، مهدی غیب الهی افزود: این میزان محصول با همکاری حدود ۳۰ بهره بردار با متوسط ۲ تن زرشک تر به دست آمد.

وی اظهار کرد: برای توسعه و ترویج کاشت این گیاه که ارزش افزوده بالا و اشتغالزایی خوبی هم دارد ،مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان آماده هرگونه همکاری با کشاورزان برای افزایش سطح زیرکشت باغ های زرشک است.

افزایش ۲ برابری سطح زیرکشت زرشک در ابرکوه

وی پیش بینی کرد: با توجه به تداوم ۲ دهه خشکسالی و تغییر الگوی کشت و ارزش افزوده این محصول سطح زیرکشت آن در سال زراعی آینده به ۱۰ هکتار افزایش یابد.

وی زمان برداشت زرشک را فصل پاییز برشمرد و خاطرنشان کرد: به کشاورزان توصیه می شود برای جلوگیری از مهاجرت و سکونت در حاشیه شهرها برای رشد و توسعه منطقه به توسعه این محصول توجه کنند.

این مسوول یادآور شد: مساعد بودن شرایط آب و هوایی و همچنین خاک مطلوب شهرستان سبب شد تا گیاه زرشک با کیفیت عالی در این شهرستان رشد کند.

این گیاه علاوه بر زیبایی شکوفه های خوشه ای آن در اواخر بهار و اوایل فصل تابستان، در فصل پاییز نیز دانه های خوش رنگ آن چشم ها را خیره می کند و کشت آن از لحاظ اقتصادی کاملا مقرون به صرفه است و از لحاظ طب سنتی به دلیل داشتن ویتامین سی(C) ، خواص آنتی بیوتیکی و ضدسرطانی و پایین آورنده قند و کلسترول خون بسیار ارزشمند است و حتی شاخه، ریشه، برگ، پوست و میوه و آب میوه آن برای درمان بسیاری از بیماری ها موثر است.

اختصاص ۱۹۵ هکتار به کشت گیاهان گلخانه ای و دارویی 

مدیر جهاد کشاورزی ابرکوه در ادامه تصریح کرد: برای استفاده بهینه از منابع آبی و همچنین توسعه محصولات کم آبخواه و تغییر الگوی کشت هم اکنون ۱۵ هکتار به کشت محصولات گلخانه ای و ۱۸۰ هکتار به گیاهان دارویی اختصاص دارد .

وی با اشاره به کم آبی در شهرستان تاکید کرد: توسعه و تغییر الگوی کشت گیاهان کم آبخواه از سال های گذشته مورد توجه قرار گرفت و هم اکنون نیز این روند با پشتکار کشاورزان در حال توسعه است.