به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، محققان معتقدند زنجبیل حاوی تمام مواد مغذی مورد نیاز برای بدن است، زنجبیل تازه ۸۱ درصد آب، ۵/۲ درصد پروتئین، یک درصد چربی،۵/۲  درصد فیبر و ۱۳ درصد کربوهیدرات دارد، همچنین حاوی مواد مغذی بسیاری از جمله آهن، کلسیم، ید، کلر و ویتامین است.

خواص دیگر زنجبیل:

یک ضد ویروسی قوی است.
سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.
خواص ضد التهابی دارد.
از عفونت جلوگیری می کند.
افزایش دهنده طبیعی دمای بدن است.
اشتها را افزایش می دهد.
و از همه مهمتر برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا سودمند است به ویژه اگر با عسل مصرف شود.