به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از ایانا، عزیز رحیمی گفت: کشت این گیاه دارویی کم آب بر در اردیبهشت انجام شده و در نیمه آبان ماه نیز برداشت شده است.

وی تصریح کرد: چای ترش در سالاد، ترشی، مربا و مخلوط‌ های دمنوشی استفاده می شود.

رحیمی با بیان اینکه آبیاری کم و سودآوری زیاد از مزایای کشت چای ترش است، افزود: نسبت به سایر گیاهان دارویی معطر، مقاومت بیشتری نسبت به شوری آب و خاک دارد.

وی با استناد به یافته های تحقیقاتی افزود: چای ترش سرشار از آهن، مس، اسید سیتریک، آنتوسیانین، فلاونوئیدها و ویتامین c و در رفع بسیاری از بیمارهای و در نتیجه افزایش طول عمر می شود.

چای ترش یا چای مکی یک محصول وارداتی است که بیشتر از کشور عربستان وارد ایران می‌شود که در سال‌های اخیر کشت آن در برخی نقاط کشور گسترش یافته است.