به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از خبرگزاری مهر، عبدالحسین اکبری در گفتگو با خبرنگار مهر از کشت ۲ هکتار «زیره» برای اولین بار در مزارع کشاورزی شهرستان بهار خبر داد و گفت: در راستای توسعه کشت گیاهان کم آب بر برای اولین بار در روستای «دستجرد» لالجین سطحی معادل ۲ هکتار به کشت این محصول اختصاص یافت.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار افزود: کشت زیره به صورت دیم و در زمین‌های آیش انجام شده است.

اکبری ادامه داد: گیاه زیره از خانواده چتریان، حاوی آنتی اکسیدان و دارای طبع گرم و خشک بوده و از خواص درمانی زیادی برخوردار است.

وی با بیان اینکه محدوده دمایی رشد زیره سبز بین ۹ تا ۳۰ درجه سانتیگراد و این گیاه برخلاف عملکرد نسبتاً کم، دارای ارزش اقتصادی بالایی است، تاکید کرد: گیاه زیره به دلیل ویژگی‌های خاصی همچون نیاز آبی کم، دوره کاشت، داشت و برداشت نسبتاً کوتاه، ایجاد تعادل در توزیع زمانی کار زارعان و ماشین آلات کشاورزی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.