به گزارش شبکه خبری گیاهان دارویی به نقل از خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ معاون فنی واجرایی جهادکشاورزی تیران وکرون وسعت مزارع زیر کشت این گیاه دارویی با ارزش را با ۱۰۰ هکتار ، ۲ برابر پارسال بیان کرد و گفت: از هرهکتار مزرعه موسیر بیش از هزار و ۵۰۰ تن برداشت می شود.
رامین ناظمی، اجرای طرح تغییر الگوی کشت و ترویج کشت موسیر را مهمترین عامل افزایش سطح زیرکشت این محصول با ارزش دانست و افزود: موسیر گیاهی با نیاز آبی کم است و می تواند الگوی کشت مناسبی برای مناطق کم آب باشد.
مسئولان جهاد کشاورزی پیش بینی می کنند سطح زیر کشت موسیر در سال آینده ۵۰ درصد در تیران و کرون افزایش یابد.
موسیر سرشار از ویتامین C، پتاسیم، فیبر، اسید فولیک، کلسیم و آهن است و منبع خوبی از پروتئین محسوب می شود.