×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

آخرین اخبار

امروز : چهارشنبه, ۲ خرداد , ۱۴۰۳  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
زردچوبه و چای سبز، گیاهان دارویی ضد سرطان

به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از پایگاه خبری سلامانه، چای سبز نیز خاصیت مشابهی دارد و مشخص شده افرادی که روزانه ۲ تا ۳ فنجان چای سبز می‌نوشند به دلیل کاتچینی که در این نوشیدنی وجود دارد کمتر در معرض سرطان‌های دستگاه گوارش هستند.

 زردچوبه ادویه‌ای است که در ترکیب ادویه کاری هم وجود دارد و بررسی‌های انجام شده در سال ۲۰۱۵ اثبات کرد رژیم‌های غذایی که در آن از این ادویه به اندازه و نه به افراط استفاده می‌شود می‌تواند به نوعی از ابتلای فرد به سرطان کبد پیشگیری کند.

کاتچین از بروز دیابت، التهاب‌های حاد و استرس اکسیداتیو پیشگیری می‌کند. تمام این مسائل بویژه در افراد چاق مسبب رشد تومورهای سرطانی است.

منبع: medisite

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.