عناب خواص متعددی دارد که از گذشته تاکنون علاوه بر خواص تغذیهای، به دلیل دارا بودن خواص دارویی مصارف زیادی دارد.
عناب شبیه سنجد بوده و بیشتر در نواحی کوهستانی ایران یافت میشود.
عناب دارای خواصی از قبیل آرامش بخشی، ضد بد خلقی، ضد اضطراب و تقویت کننده سیستم گوارشی است.
این میوه همچنین دارای خواصی از قبیل ویتامین سی، پروتئین، کربوهیدرات و مواد معدنی کلسیم، فسفر، آهن، کاروتن، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین است.
همچنین جوشانده عناب در درمان گلو درد و سرفه موثر است.
موثر در بیماریهای کبدی و به ویژه کاهش آنزیمهای کبدی و رفع چربی کبد، خاصیت ضد میکروبی، موثر در کم فشاری خون و همچنین تاثیر در درمان نازایی از دیگر خواص این میوه است.
کلثوم فرضی
https://medplant.ir/?p=20390