×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

آخرین اخبار

امروز : پنج شنبه, ۱۹ مهر , ۱۴۰۳  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
استویا: عامل توسعه صنعت شیرینی های بدون قند جهان

به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از سایت غذا داروهای جهان، گیاه استویا به عنوان یک شیرین کننده رژیمی نقش مهمی در توسعه صنعت شیرینی های بدون قند جهان داشته است بطوریکه انقلابی در محصولات رژیمی آمریکا، استرالیا و برخی از کشورهای اروپایی ایجاد نموده است. میزان استفاده از استویا در آدامس ها بسیار بیشتر از شکلات های و شیرینی ها می باشد و تنها عامل محدودکننده کاربرد استویا را طعم تلخ انتهایی آن ذکر نموده اند.
بررسی ها نشان داده است که در حال حاضر شیرینی های بدون قند در حدود ۷ درصد بازار شیرینی های جهان را به خود اختصاص داده اند که با ورود استویا و اطلاع رسانی گسترده ی رسانه ها در مورد خطرات مصرف زیاد قند و شکر، این بازار در حال گسترش می باشد.

برای خرید اینترنتی برگ خشک استویا جهت مصرف خانگی و دریافت درب منزل، بر روی این لینک کلیک کنید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.