کرفس کوهی با نام محلی کلوس از خانواده چتریان گیاهی خودروست که ریشه عمودی، نازک و ساقه علفی توخالی و یک متر ارتفاع دارد. برگ ها از نظر ظاهری دارای بریدگی های عمیق و مرکب از چند برگچه است و دوره رویش آن از هفته آخر اسفند شروع و تا اول خرداد ادامه دارد. یکی از فروشندگان کرفس در گفت وگو با مهر اظهار کرد: استقبال مردم از خرید کرفس خوب بوده است و ما از فروش مان راضی هستیم.
وی افزود: این کرفس کوهی خواص بسیار زیادی دارد و مردم این استان، کرفس را همراه با غذا میل می کنند. از سوی دیگر، عطر و بوی کرفس کوهی را هیچ گیاهی ندارد و همین امر موجب معروف شدن کرفس کوهی و مصرف بالای آن از سوی اهالی این استان شده است.
این فروشنده کرفس تاکید کرد: قیمت کرفس براساس تازه بودن آن مشخص می شود و کرفس تازه و مرغوب کیلویی ۵۰ هزار تومان و بیشتر به فروش می رسد؛ اما قیمت کرفسی که چند روز مانده و کمی پژمرده شده باشد، کیلویی ۳۵ تا ۴۵ هزار تومان است.
منبع: روزنامه جام جم
https://medplant.ir/?p=8571