به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از ایسنا، صمد احمدی افزود: مرکز رشد واحدهای فناور جهاد دانشگاهی به عنوان اولین مرکز رشد در استان پس از پیگیریهای جدی توانست از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در یازدهم اسفند ماه ۱۳۸۸ مجوز تأسیس گرفته و آغاز به کار کند.
وی ادامه داد: هدف اصلی ما در راهاندازی این مرکز، شناسایی پتانسیلهای علمی موجود در بین جوانان و بویژه دانشآموختگان این دیار بوده که خوشبختانه توانستیم تا حدودی با توجه به عدم آشنایی و شناخت کافی از رسالت و اهداف اینگونه مراکز در استان، اقدامات مناسب و مطلوبی را انجام دهیم.
سرپرست معاونت مرکز رشد جهاد دانشگاهی واحد لرستان افزود: این خود آغاز راهی بود تا به دنبال آن پیگیری برای راهاندازی پارک علم و فناوری و دفتر بنیاد ملی نخبگان نیز در استان با سرعت و همت بیشتری در دستور کار قرار گیرد و فعالیت خود را به منظور خدمترسانی و حمایت از مخترعین و مبتکرین استان آغاز کنند.
احمدی با اشاره به مزین شدن امسال به نام «سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی» گفت: در این سال توانستهایم برای نمونه به تولید اولین نمونههای ماسک گیاهی نانوباکتریال و گیاهی با دارا بودن خواص دارویی و درمانی، ساخت اولین ماشین برداشت گل گاوزبان در کشور دست یابیم.
https://medplant.ir/?p=7289
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
با سلام – در مورد دستگاه برداشت گل گاوزبان تو گوگل سرچ کردم سایت شما را آورد اما خبری پیدا نکردم . این دستگاه کجا تولید میشه؟
با سلام
با مرکز رشد فناوری جهاد دانشگاهی لرستان تماس بگیرید
آدرس و تلفن:
لرستان-خرم آباد-میدان ۲۲ بهمن-بلوار شصت متری-بین افلاک دوم و سوم-ساختمان مرکزی
تلفن ۳۲۳۶۶۲۸
نمابر ۳۲۱۲۰۰۰
کد پستی ۶۸۱۷۸ ۱۴۱۳۱