به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، برخی از گیاهان دارویی از دیگر گیاهان شناخته‌تر هستند که هم به صورت تازه و هم خشک شده در دسترس مردم قرار دارند.
کندر ماده خوراکی است که برای تقویت هوش و حافظه بسیار مفید است. کندر در حقیقت صمغ درختی به همین نام است که مزه‌ای گس و تلخ دارد. این صمغ از زمان‌های بسیار قدیم توسط درمانگران طب سنتی برای درمان بسیاری از بیماری‌ها مورد استفاده بوده و امروزه نیز به ۳ صورت کندر خوراکی، موضعی و بخور مصرف می‌شود.
در طب سنتی، کندر در تقویت حافظه و هوش، رفع فراموشی و ضعف حافظه بسیار موثر است؛ و خوردن این صمغ در کودکی می‌تواند کمک زیادی به تقویت میزان هوش و حافظه کند؛ و همچنین خوردن آن را برای بهبود و افزایش حافظه توصیه کرده‌اند.
استفاده از کندر در زمان بارداری موجب افزایش هوش و ضریب هوشی جنین و کودک می‌شود. اما مادران باردار باید مراقب باشند که مصرف کندر بیش از ۳ ماه موجب بیش فعالی کودک خواهد شد، بنابراین مادران باردار باید توجه داشته باشند که برای افزایش میزان هوش و تقویت حافظه نوزاد خوردن یک ماه کندر کفایت می‌کند و این یک ماه باید بعد از ۴ ماهگی جنین صورت گیرد.
کندر علاوه تقویت حافظه و هوش، خواص درمانی زیادی دارد که تسکین درد‌های مفصلی، درمان بوی بد دهان از آن جمله است.
روش های مصرف کندر
کندر را کوبیده و هر روز صبح ناشتا یک قاشق مرباخوری از آن را در یک استکان آب حل کرده و مصرف کنید.
همچنین می توانید آن را در دهان گذاشته و به صورت آدامس از آن استفاده کنید، اما کمی تلخ است.
کندر با عسل خورده شود تا فراموشی را درمان کند.
اگر تا چند روز هر روز ۳ گرم آن را در آب بخیسانید و ناشتا بخورید برای رفع فراموشی و زیادی بلغم مفید است.

استفاده از کندر تا دو هفته مفید است و استفاده طولانی مدت و بی رویه آن عوارض دارد.