“شلغم” آنتی بیوتیک گیاهی
![]() یک کارشناس گیاهان دارویی در همدان درباره خواص فراوان شلغم گفت: شلغم در گروه صیفی جات قرار گرفته شده و درمان درد بسیاری از بیماری ها است. |
|
آموزش، مهارت، اشتغال گیاهان دارویی، کشاورزی و طب سنتی (آموزشگاه جوانه سبز) |
به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از ایسنا، هادی گلزاری بیان کرد: شلغم علاوه بر اینکه جز صیفی جات است به عنوان یک آنتی بیوتیک گیاهی مطرح می شود که مانند پنی سیلین عمل می کند.
وی افزود: شلغم طبع سرد و گرمی دارد اما درجه گرمی آن بیشتر است و ویتامین A و پروتئین های لازم را دارد در ضمن حاوی پتاسیم، کلسیم و ویتامین B۱ هم است.
این کارشناس گیاهان دارویی ادامه داد: شلغم با داشتن این همه خاصیت اثر زیاد و مستقیمی در تقویت سیستم ایمنی و استحکام بدن و پوکی استخوان دارد.
وی مصرف شلغم را در پیشگیری از سرماخوردگی و بیماری های تنفسی موثر دانست و توصیه کرد: افراد در فصل زمستان برای پیشگیری از سرماخوردگی و بیماری های تنفسی حداقل چند بار در هفته شلغم مصرف کنند.
این کارشناس گیاهان دارویی در پایان خاطرنشان کرد: لبو درجه گرمی بیشتری از شلغم دارد چراکه در رنگ قرمز لبو میزان پروتئین ها و ویتامین ها بیشتر است.