به گزارش شبکه خبری گیاهان دارویی به نقل از خبرگزاری بازار، گودرز باقری در جمع خبرنگاران در محل منابع طبیعی استان افزود: شیرابه انغوزه یکی از محصولات صادراتی استان بوده که بیشتر به هند صادر می شود.

وی خواص این گیاه را درمان برخی سرطانها همچون سرطان شکم، درمان میخچه و این گیاه را خلط آور، ضدنفخ و ضداسپاسم روده ای عنوان کرد و گفت: این گیاه برای درمان آسم، تشنج، خروسک، جنون و سرطان استفاده می شود.

باقری عمده مصرف این گیاه را در تولید عطر عنوان کرد و افزود: یکی از راهکارهای اقتصادی کردن مراتع برای جوامع محلی طرح توسعه کشت گیاهان دارویی است و شیرابه گیاه دارویی آنغوزه به صورت خام به خارج از کشور صادر می شود.

وی با بیان اینکه از شیرابه آنغوزه بیش از ۶۰ نوع علف کش و ۶۰۰ نوع دارو به دست می‌آید، اظهار داشت: هر گیاه انغوزه ۲۰ تا ۴۰ گرم شیره دهی دارد که از شیره آن دهها ماده دارویی حاصل شده و محصول فراوری شده آنغوزه نیز تا ۱۰ برابر قیمت خام آن می تواند به فروش برسد.