به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از خبرگزاری علم و فناوری از اصفهان، در دومین نشست از سلسله نشستهای تخصصی ققنوس، دکتر محمد گوهریان رئیس کانون کارآفرینی استان اصفهان، با اعلام این خبر که یک پالایشگاه گیاهان دارویی و یک کارخانه ای با تولید ۴۰۰ تن قند استویا به اندازه کل مصرف خاورمیانه در اصفهان راه اندازی شده است، گفت: همچنین یک مجموعه دانش بنیان شرکتی بنام شرکت طعم طبیعت ایجاد کرده که شرکتی کاملا ملی است و اولین محصول آنها هم یک نوشابه ایرانی (مای وان) و تنها نوشابه کاملا طبیعی در دنیا با ترکیب قهوه، علف لیمو، لیمو ترش و زنجبیل است، اما در ایران کوکاکولا رقیب قَدَر این محصول است و به همین دلیل تا به حال موفقیت مورد انتظارحاصل نشده است.

وی با تصریح این که محققان شرکت آلمانی برای مدتی در ایران مزه های مختلف را تست کردند و از یک ترکیبی از چندتا محصول طبیعی و دارویی (گیاهان دارویی) قهوه، زنجیبل، لیمو ترش و علف لیمو ( گیاهی با خواص خیلی منحصر بفرد و آنتی اکسیدانی خیلی بالایی) این ترکیب مورد نظر تولید شد، حاطرنشان کرد: این ترکیب بطور انحصاری در اختیار شرکت ایرانی قرار گرفته است.