- نویسنده : آزاده حیدرآبادی
- 25 دسامبر 2018
- کد خبر 32080
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
با زمستان و سرما چه کنیم؟
به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی؛ زمستان به دلیل تابش آفتاب به صورت مایل و ریزش برف و باران،سرد و تر است.این فصل برای افراد با غلبه صفرا مناسب تر است ولی برای افراد با غلبه سردی و تری یا بلغم و افراد سالخورده مناسب نیست و به ایشان آزار می رساند.
تدابیر در فصل زمستان برای جلوگیری از بیماری و سرماخوردگی
- از مصرف غذاهای سرد و تر به ویژه در شب ها پرهیز کنید.
- از غذاهای گرمی بخش بهره مند گردید. از جمله موارد زیر :
- آبگوشت با ادویه گرم
- کباب
- گوشت کبک
- عسل
- بادام
- انبه
- تخم شربتی
- پسته
- پونه
- پیاز
- ترب
- جعفری
- چای
- خردل
- خرما
- خرمالو
- دارچین
- ریحان
- زنجبیل
- زنیان
- زیتون
- مویز
و خوراکی های دیگری همانند گردو،گل سرخ،لپه،مرزه،نخود،نعنا و….
- در فصل زمستان نباید پس از حمام در معرض هوای خارج قرار گرفت.
- از خوابیدن در روز بپرهیزید.
- بهترین زمان ورزش در زمستان آخر روز است.
- در زمستان و سرما بدن نیاز به غذای بیشتری دارد و مصرف گوشت بیشتری دارد.ولی اگر زمستان طبع سردی ندارد و بارش زیادی ندارد،غذاها را باید به اندازه خورد.
- نوشیدنی ها و غذاها را به صورت گرم مصرف کنید و از مصرف یخ خودداری کنید.
- در این فصل سرد در هوای آفتابی قدم بزنید و از تابش خورشید تا حد امکان استفاده کنید.
- بیشتر از میوه های گرم و خشک و خشکبار استفاده کنید. جالب است بدانید که مصرف زیاد میوه هایی مثل پرتقال و نارنگی که رطوبت زیادی دارند بر خلاف آنچه تصور میشود به ویژه در افرادی که معده های سرد و تر دارند باعث افزایش احتمال بروز سرماخوردگی و نزله خواهد شد.
- از راه رفتن پا برهنه بر روی کفپوش های سرد مثل سرامیک و سنگ بپرهیزید.
- بهتر است در زمان خواب، لحاف را گرم کرده بعد به خود بپوشانید.
https://medplant.ir/?p=32080