شماره ۱ (فروردین و اردیبهشت) مجله تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران در سال ۱۳۹۶ منتشر شد. عناوین مقالات این شماره به شرح زیر می باشد:
.
مقایسه اسانس مرزه سهندی (Satureja sahendica Bornm.) و ترکیب های آن در شرایط زراعی و رویشگاه طبیعی در استان قزوین سید محسن حسینی ، مجید آقاعلیخانی ، فاطمه سفیدکن ، امیر قلاوند صص ۱-۱۲ چکیده مشاهده متن [PDF 241KB] |
|
بررسی بیان ژن ۱-دئوکسی-دی-زایلوز ۵-فسفات سنتاز و ژن چند عملکردی TcGLIP در گیاه پیرتروم (Chrysanthemum cinerariaefolium Vis.) در پاسخ به متیل جاسمونات سید محمد دبیری ، محمد مجدی ، بهمن بهرام نژاد صص ۱۳-۲۴ چکیده مشاهده متن [PDF 406KB] |
|
ارزیابی تنش خشکی بر عملکرد دانه و صفات کیفی سه جمعیت گیاه دارویی بالنگو (Lallemantia royleana Benth.) فاطمه پیرجلیلی ، حشمت امیدی صص ۲۵-۳۸ چکیده مشاهده متن [PDF 256KB] |
|
اثر بازدارندگی عصاره بلوط (Quercus brantii L.) بر نماتد ریشه گرهی (Meloidogyne javanica) در گیاه گوجه فرنگی ثریا هاشمی ، محمد عبدالهی ، حبیب الله چاره گانی صص ۳۹-۵۰ چکیده مشاهده متن [PDF 558KB] |
|
اثر نیتروژن و فاصله بوته ها روی ویژگی های فنولوژیک، ریخت شناسی و عملکرد میوه کدوی تخم کاغذی (Cucurbita pepo L.) امیر صادقی بختوری ، حمید محمدی ، بهمن پاسبان اسلام صص ۵۱-۶۱ چکیده مشاهده متن [PDF 214KB] |
|
بررسی ترکیب های شیمیایی و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دو گونه ماکروجلبکی سبز Ulva intestinalis و Ulva linza در خلیج فارس کیانا پیریان ، خسرو پیری ، جلوه سهرابی پور ، سعید تمدمی جهرمی ، رضا ربیعی صص ۶۲-۷۲ چکیده مشاهده متن [PDF 220KB] |
|
تقویت تولید تاکسول در کشت سوسپانسیون سلولی فندق (Corylus avellana L.) از طریق ترکیب محرک و پیش ماده رقیه حضرتی جهان ، ناصر زارع ، سارا دژستان ، پریسا شیخ زاده مصدق صص ۷۳-۸۹ چکیده مشاهده متن [PDF 561KB] |
|
تاثیر سویه های مختلف اگروباکتریوم بر القای ریشه های موئین و میزان فنل و پلی ساکارید کل در گیاه دارویی سرخارگل (Echinacea purpurea (L.) Moench) مریم نوری ، شاهرخ قرنجیک ، اکبر صفی پور افشار ، فاطمه سعید نعمت پور صص ۹۰-۱۰۲ چکیده مشاهده متن [PDF 305KB] |
|
بررسی تاثیر نوع ریزنمونه و تنظیم کننده های رشد بر کالوس زایی، باززایی غیرمستقیم ساقه چه و ریشه زایی گیاه دارویی سرخارگل (Echinacea angustifolia DC.) سمانه خلیلی ، احمد معینی ، محمد عبدلی صص ۱۰۳-۱۱۱ چکیده مشاهده متن [PDF 240KB] |
|
تاثیر کودهای زیستی بر میزان و عملکرد اسانس و برخی خصوصیات فیزیولوژیکی گیاه نعناع (Mentha spicata L.) در شرایط کم آبیاری اختر زند ، حسین آرویی ، محمدرضا چائی چی ، سید حسین نعمتی صص ۱۱۲-۱۲۵ چکیده مشاهده متن [PDF 303KB] |
|
بررسی اثر تاریخ کاشت و کود شیمیایی بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه و بنیه بذر بالنگو شیرازی (Lallemantia royleana Benth.) طاهره کریمی جلیله وندی ، سعیده ملکی فراهانی ، علیرضا رضازاده صص ۱۲۶-۱۳۸ چکیده مشاهده متن [PDF 267KB] |
|
ترکیب های شیمیایی اسانس پونه سای اشترانکوهی (Nepeta elymaitica Bornm.) شهلا احمدی ، مهدی میرزا ، فاطمه عسکری صص ۱۳۹-۱۴۷ چکیده مشاهده متن [PDF 182KB] |
|
اثر غلظت های مختلف IBA و IAA بر ریشه زایی قلمه های آویشن کوهی (Thymus kotschyanus Boiss.) فرزانه بهادری ، ابراهیم شریفی عاشور آبادی صص ۱۴۸-۱۵۶ چکیده مشاهده متن [PDF 192KB] |
|
بررسی و مقایسه فنول ها و فلاوونوئیدها درگیاه و کالوس درمنه کوهی (Artemisia aucheri Boiss.) در برابر محرک های نوری و اشعه UV در کشت آزمایشگاهی (In Vivo) زهره بختیاری ، غلامرضا اصغری ، شکوفه انتشاری ، نگین مهدی نژاد صص ۱۵۷-۱۶۷ چکیده مشاهده متن [PDF 289KB] |
|
بررسی تنوع اکولوژیک، مورفولوژیک و ترکیب های اسید چرب گیاه کتان سفید (Linum album Ky. ex Boiss.) وحیده ناظری ، رضا کیانی ، کرامت الله رضایی ، رمضان کلوندی صص ۱۶۸-۱۸۴ چکیده مشاهده متن [PDF 356KB] |
https://medplant.ir/?p=28521