×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

آخرین اخبار

امروز : شنبه, ۲۱ مهر , ۱۴۰۳  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
پسته چاق کننده و غذای مغز

پسته میوه درختی است که در زبان فارسی قدیم به آن «سقز» می‌گویند. طبیعت آن در درجه دوم گرم و خشک است.
پسته میوه درختی است که در زبان فارسی قدیم به آن «سقز» می‌گویند. طبیعت آن در درجه دوم گرم و خشک است و بعضی از حکما، رطوبت زاید غریبه‌ای را به آن نسبت داده‌اند که این رطوبت باعث افزایش تقویت قوای جنسی و زیاد کننده مایع منی است.
پسته باعث تقویت ذهن و حفظ قوای مغزی می‌شود و از بین برنده سردی و ضعف کبد و از بین برنده سده‌ها و گرفتگی‌های مجاری کبدی و پاک‌کننده کبد از سمومات است و منافذ و مجاری غذا را باز کرده و در نتیجه چاق‌کننده است ( مسمن بدن) و باعث تقویت کلیه‌ها، طحال، معده و به خصوص تقویت قلب می‌شود.

پوسته بیرونی نرم پسته باعث افزایش پرزهای معده شده و معده را دباغی کرده و به علت نقش قوی‌ که در تقویت معده برعهده دارد، برطرف‌کننده حالت تهوع، استفراغ، اسهال و تشنگی است. پوست پسته را می‌توان به صورت مربا طولانی‌مدت در منزل نگهداری کرد. مربای پوست پسته مقوی معده است و می‌تواند بازگشت محتویات معده به مری را کاهش دهد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.