- نویسنده : میترا زمانی
- 14 اکتبر 2016
- کد خبر 26744
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
اگر از ضعف عمومی بدن رنج میبرید یا مبتلا به کمخونی هستید به گفته دکتر لیلا شیربیگی، متخصص طب سنتی و عضو هیات علمی دانشکده طب سنتی دانشگاه تهران میتوانید شیره انگور را در برنامه غذایی خود بگنجانید. این متخصص طب سنتی در اینباره گفت: “با توجه به اینکه شیره انگور خونساز بوده و مقوی بدن است، افرادی که ضعف عمومی دارند یا مبتلا به کمخونی هستند، میتوانند شیره انگور را همراه شیربرنج یا سمنو بخورند یا به صورت شربت، سرکه شیره استفاده کنند.برای تهیه سرکه شیره، باید به میزان یکدهم شیره انگوری که دارید، به آن سرکه انگور خانگی اضافه کنید و برای ۲ تا ۳ دقیقه آن را بجوشانید تا سرکه و شیره به خوبی با هم مخلوط شوند. در هر بار مصرف هم باید حدود ۲-۱ قاشق غذاخوری از این ترکیب را در یک لیوان آب حل کرد و نوشید.”
وی همچنین در ادامه افزود: “از دیگر فواید این خوراکی شیرین، افزایش حجم عضلات است. به همین دلیل است که ترکیب شیره انگور و ارده کنجد را به کسانی که کارهای سنگین انجام میدهند یا ورزشکار هستند، توصیه میکنند چراکه علاوه بر مقوی بودن، باعث افزایش حجم عضلات میشود.”
دکتر شیربیگی، درنهایت هم به یکی دیگر از فواید مصرف شیره انگور اشاره کرد و گفت: “یکی دیگر از خواص شیره انگور بازکنندگی گرفتگیهاست و از این رو برای اینکه در مجاری کبد، انسداد ایجاد نشود، میتوان شیره انگور را همراه با سرکه انگور مصرف کرد.”
https://medplant.ir/?p=26744