- نویسنده : میترا زمانی
- 28 ژوئن 2015
- کد خبر 21742
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
افراد مبتلا به بیماریهای قلبی عروقی باید مصرف میوه و سبزیجات را به چهار یا پنج وعده در هفته افزایش دهند. فلاوونوئیدها از آنتیاکسیدانهای قوی و بسیار مفید موجود در میوهها و سبزیجات محسوب میشوند. این آنتیاکسیدانها بر سلامت قلب و عروق تاثیر بسزایی دارد.
مریم شیرمستی در گفت وگو با ایسنا، درباره تغذیه مناسب برای افراد مبتلا به بیماریهای قلبی، گفت افرادی که بیماری قلبی دارند باید از روغن هسته انگور و یا روغن زیتون استفاده کنند و غذاها را به صورت بخارپز و یا کبابی میل کنند.
وی در خصوص مصرف میوه و سبزیجات برای مبتلایان به بیماریهای قلبی نیز تصریح کرد: توصیه میشود میوه مورد استفاده این افراد تازه باشد و کمتر از میوههای خشک و یا کمپوت استفاده کنند .در طب سنتی استفاده از میوههای قرمز و ارغوانی برای بیماران قلبی از جمله شاه توت، انار و سایر میوههای دارای رنگدانههای قرمز مورد تاکید است.
همچنین بیماران قلبی باید از سبزیجات تیره از جمله سبزی خوردن بیشتر استفاده کنند. سیر و پیاز نیز از جمله سبزیجاتی است که به گفته این کارشناس تغذیه برای مبتلایان به بیماریهای قلبی مفید است.
https://medplant.ir/?p=21742