×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

آخرین اخبار

امروز : یکشنبه, ۲۸ بهمن , ۱۴۰۳  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

کتاب سبزیجات + ویتامین ها

کتاب سبزیجات + ویتامین ها

تالیف:  محمد مهدی امیری خوریه و دکتر جهانفر دانشیان

ناشر: انتشارات آموزش و ترویج کشاورزی

چاپ اول: ۱۳۹۴

۲۶۶ ص-۱۴۰۰۰ تومان

مقدمه کتاب:

امروزه با مطالعات فراگیر و تحقیقات مشخص شده است یک رژیم غذایی سالم و مفید، محتوی همه گروه های غذایی به خصوص میوه ها و سبزیجات است، سبزی ها به علت داشتن فیبر و کالری پایین، انتخابی عالی برای مصرف انسان ها هستند، با مصرف سبزیجات کنترل وزن و تامین ویتامین ها و مواد مغذی مورد نیاز بدن به راحتی امکان پذیر بوده و بدین شیوه سلامت بدن سریع تر تامین می شود؛

مصرف سبزیجات و میوه ها سبب کاهش بروز التهاب ها و بیماری های مزمن مانند دیابت نوع دوم، سکته مغزی، سرطان ها و بیماری های قلبی عروقی می شود، ورزش و مصرف بیشتر سبزیجات در رژیم غذایی روزانه سبب پیشگیری از بروز بیماری های خطرناک شده و به افزایش کارایی و طول عمر می انجامد، دنیای سبزیجات، دنیای رنگ ها و ویتامین ها است، مصرف طیف های مختلف سبزیجات با رنگ های گوناگون سبب افزایش سلامتی بدن و طول عمر می شود.

بهتر است کودکان و نوجوانان را از سنین کودکی به مصرف انواع سبزیجات و میوه ها عادت دهید تا در بزرگ سالی هم مصرف کننده این نعمت های خداوندی باشند، در اثر پیش روی شما عزیزان سعی شده است سبزیجات با نگاهی دقیق و بررسی منابع متعدد داخلی و خارجی بررسی شده و مزایای مصرف آن ها شرح داده شود، مطالعات نشان داده است نوجوان و کودکانی که از کودکی اقدام به مصرف سبزیجات در رژیم غذایی روزانه خود می کنند در بزرگسالی نیز این عادت خوب خود را ادامه می دهند.

فهرست کتاب:

تیره قارچیان۷
قارچ تکمه ای۷
تیره نرگس۱۲
موسیر۱۲
تیره چتریان۱۵
جعفری۱۶
شوید (شبت)۲۰
کرفس۲۵
گشنیز۳۱
هویج۳۹
تیره کاسنی۴۴
آرتیشو (کنگر فرنگی)۴۵
ترخون۵۰
کاهو۵۶
تیره تاج خروس۵۹
چغندر (لبویی)۶۰
تیره شب بو۶۵
تربچه۶۵
شاهی (تره تیزک)۶۹
شلغم۷۰
کلم۷۵
کلم قرمز۸۰
کلم بروکسل۸۲
کلم بروکلی۸۷
گل کلم۹۰
تیره پیچک صحرایی۹۶
سیب زمینی شیرین۹۶
تیره کدوییان۹۹
خیار۹۹
کدو تنبل۱۰۵
کدو سبز۱۰۸
تیره اسفناجیان۱۱۱
اسفناج۱۱۲
باقالای سبز۱۱۸
تیره بقولات۱۱۸
سویا (لوبیای روغنی)۱۲۳
شنبلیله۱۲۸
لوبیا سبز۱۳۲
نخود فرنگی (نخود سبز)۱۳۶
تیره نعناع۱۴۰
ریحان۱۴۱
مرزه۱۴۵
نعناع۱۴۹
تیره لاله۱۵۵
تره۱۵۵
تره فرنگی۱۵۷
پیاز۱۶۲
پیازچه۱۶۹
سیر۱۷۳
مارچوبه۱۸۰
والک۱۸۵
تیره پنیرک۱۸۸
بامیه۱۸۸
تیره زیتون۱۹۲
زیتون۱۹۳
تیره گندم۱۹۷
ذرت۱۹۸
بچه ذرت۲۰۴
تیره علف هفت بند۲۰۶
ریواس۲۰۶
تیره سداب۲۱۲
لیموترش۲۱۳
نارنج۲۱۷
تیره سیب زمینی۲۲۵
بادمجان۲۲۶
سیب زمینی۲۳۱
فلفل دلمه ای۲۳۸
گوجه فرنگی۲۴۲
ویتامین ها۲۴۸
مقدمه۲۴۹
تاریخ کشف ویتامین ها و منابع آن ها۲۴۹
ویتامین    A۲۵۰
منابع ویتامین  A۲۵۰
بتا کاروتن۲۵۱
منبع آلفا کاروتن۲۵۱
ویتامین B1 (تیامین)۲۵۱
ویتامین B2 (ب۲)۲۵۲
ویتامین B3 (ب۳)۲۵۳
ویتامینB5  (ب۵)۲۵۴
ویتامینB6  (ب۶)۲۵۵
ویتامین B7  (ب۷)۲۵۵
ویتامین B9 (اسید فولیک)۲۵۶
ویتامین B12 (ب۱۲)۲۵۷
ویتامین  C(ال-آسکوربات)۲۵۸
ویتامین D (کالسفیرول)۲۵۹
ویتامین  K۲۶۰

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.