×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

آخرین اخبار

امروز : چهارشنبه, ۸ فروردین , ۱۴۰۳  .::.  اخبار منتشر شده : 3 خبر

کتاب سبزیجات + ویتامین ها

کتاب سبزیجات + ویتامین ها

تالیف:  محمد مهدی امیری خوریه و دکتر جهانفر دانشیان

ناشر: انتشارات آموزش و ترویج کشاورزی

چاپ اول: ۱۳۹۴

۲۶۶ ص-۱۴۰۰۰ تومان

مقدمه کتاب:

امروزه با مطالعات فراگیر و تحقیقات مشخص شده است یک رژیم غذایی سالم و مفید، محتوی همه گروه های غذایی به خصوص میوه ها و سبزیجات است، سبزی ها به علت داشتن فیبر و کالری پایین، انتخابی عالی برای مصرف انسان ها هستند، با مصرف سبزیجات کنترل وزن و تامین ویتامین ها و مواد مغذی مورد نیاز بدن به راحتی امکان پذیر بوده و بدین شیوه سلامت بدن سریع تر تامین می شود؛

مصرف سبزیجات و میوه ها سبب کاهش بروز التهاب ها و بیماری های مزمن مانند دیابت نوع دوم، سکته مغزی، سرطان ها و بیماری های قلبی عروقی می شود، ورزش و مصرف بیشتر سبزیجات در رژیم غذایی روزانه سبب پیشگیری از بروز بیماری های خطرناک شده و به افزایش کارایی و طول عمر می انجامد، دنیای سبزیجات، دنیای رنگ ها و ویتامین ها است، مصرف طیف های مختلف سبزیجات با رنگ های گوناگون سبب افزایش سلامتی بدن و طول عمر می شود.

بهتر است کودکان و نوجوانان را از سنین کودکی به مصرف انواع سبزیجات و میوه ها عادت دهید تا در بزرگ سالی هم مصرف کننده این نعمت های خداوندی باشند، در اثر پیش روی شما عزیزان سعی شده است سبزیجات با نگاهی دقیق و بررسی منابع متعدد داخلی و خارجی بررسی شده و مزایای مصرف آن ها شرح داده شود، مطالعات نشان داده است نوجوان و کودکانی که از کودکی اقدام به مصرف سبزیجات در رژیم غذایی روزانه خود می کنند در بزرگسالی نیز این عادت خوب خود را ادامه می دهند.

فهرست کتاب:

تیره قارچیان ۷
قارچ تکمه ای ۷
تیره نرگس ۱۲
موسیر ۱۲
تیره چتریان ۱۵
جعفری ۱۶
شوید (شبت) ۲۰
کرفس ۲۵
گشنیز ۳۱
هویج ۳۹
تیره کاسنی ۴۴
آرتیشو (کنگر فرنگی) ۴۵
ترخون ۵۰
کاهو ۵۶
تیره تاج خروس ۵۹
چغندر (لبویی) ۶۰
تیره شب بو ۶۵
تربچه ۶۵
شاهی (تره تیزک) ۶۹
شلغم ۷۰
کلم ۷۵
کلم قرمز ۸۰
کلم بروکسل ۸۲
کلم بروکلی ۸۷
گل کلم ۹۰
تیره پیچک صحرایی ۹۶
سیب زمینی شیرین ۹۶
تیره کدوییان ۹۹
خیار ۹۹
کدو تنبل ۱۰۵
کدو سبز ۱۰۸
تیره اسفناجیان ۱۱۱
اسفناج ۱۱۲
باقالای سبز ۱۱۸
تیره بقولات ۱۱۸
سویا (لوبیای روغنی) ۱۲۳
شنبلیله ۱۲۸
لوبیا سبز ۱۳۲
نخود فرنگی (نخود سبز) ۱۳۶
تیره نعناع ۱۴۰
ریحان ۱۴۱
مرزه ۱۴۵
نعناع ۱۴۹
تیره لاله ۱۵۵
تره ۱۵۵
تره فرنگی ۱۵۷
پیاز ۱۶۲
پیازچه ۱۶۹
سیر ۱۷۳
مارچوبه ۱۸۰
والک ۱۸۵
تیره پنیرک ۱۸۸
بامیه ۱۸۸
تیره زیتون ۱۹۲
زیتون ۱۹۳
تیره گندم ۱۹۷
ذرت ۱۹۸
بچه ذرت ۲۰۴
تیره علف هفت بند ۲۰۶
ریواس ۲۰۶
تیره سداب ۲۱۲
لیموترش ۲۱۳
نارنج ۲۱۷
تیره سیب زمینی ۲۲۵
بادمجان ۲۲۶
سیب زمینی ۲۳۱
فلفل دلمه ای ۲۳۸
گوجه فرنگی ۲۴۲
ویتامین ها ۲۴۸
مقدمه ۲۴۹
تاریخ کشف ویتامین ها و منابع آن ها ۲۴۹
ویتامین    A ۲۵۰
منابع ویتامین  A ۲۵۰
بتا کاروتن ۲۵۱
منبع آلفا کاروتن ۲۵۱
ویتامین B1 (تیامین) ۲۵۱
ویتامین B2 (ب۲) ۲۵۲
ویتامین B3 (ب۳) ۲۵۳
ویتامینB5  (ب۵) ۲۵۴
ویتامینB6  (ب۶) ۲۵۵
ویتامین B7  (ب۷) ۲۵۵
ویتامین B9 (اسید فولیک) ۲۵۶
ویتامین B12 (ب۱۲) ۲۵۷
ویتامین  C(ال-آسکوربات) ۲۵۸
ویتامین D (کالسفیرول) ۲۵۹
ویتامین  K ۲۶۰

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.