به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از خبرگزاری دانشجویان ایران، پس از رونمایی از کیک بدون قند تولید شده از شیرینکننده طبیعی گیاه “استویا” در یزد با حضور وزیر بهداشت، این بار متخصصان غذا و دارو با همکاری یکی از تولیدکنندگان شیرینی یزد، از شیرینیهای تولید شده از “مالتو دکسترین” با حضور “رسول دیناروند” معاون غذا و داروی وزارت بهداشت رونمایی کردند.
در این مراسم که امروز در حاشیه یازدهمین گردهمایی مدیران نظارت بر موادغذایی کشور در یزد برگزار شد، محمدحسین مصدق، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: در تولید این محصول با بهرهگیری از این شیرینکننده تا یک هشتم از مصرف شکر جلوگیری شده و مصرف آن برای بیماران قندی و حتی کسانی که میخواهند به این عارضه دچار نشوند، مناسب است.
به گفته وی، قریب یک سال روی تولید این شیرینی که توسط یکی از تولیدکنندگان یزدی انجام شده است، تحقیق صورت گرفته است.
https://medplant.ir/?p=18846