×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

آخرین اخبار

امروز : شنبه, ۵ خرداد , ۱۴۰۳  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
شیرینی‌ سنتی یزد با قند استویا رونمایی شد

به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از خبرگزاری دانشجویان ایران، پس از رونمایی از کیک بدون قند تولید شده از شیرین‏‌کننده طبیعی گیاه “استویا” در یزد با حضور وزیر بهداشت، این بار متخصصان غذا و دارو با همکاری یکی از تولیدکنندگان شیرینی یزد، از شیرینی‎‎های تولید شده از “مالتو دکسترین” با حضور “رسول دیناروند” معاون غذا و داروی وزارت بهداشت رونمایی کردند.

در این مراسم که امروز در حاشیه یازدهمین گردهمایی مدیران نظارت بر موادغذایی کشور در یزد برگزار شد، محمدحسین مصدق، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: در تولید این محصول با بهره‎‎گیری از این شیرین‌‎کننده تا یک هشتم از مصرف شکر جلوگیری شده و مصرف آن برای بیماران قندی و حتی کسانی که می‎‎خواهند به این عارضه دچار نشوند، مناسب است.

به گفته وی، قریب یک سال روی تولید این شیرینی که توسط یکی از تولید‏‏کنندگان یزدی انجام شده است، تحقیق صورت گرفته است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.