به گزارش شبکه خبری گیاهان دارویی و ترکیبات طبیعی به نقل از فارس، مرتضی صفوی دبیر علمی کنگره تغذیه ایران گفت: نیترات و نیتریت سوسیس و کالباس تولید شده در ایران بالا است و این ماده به دلیل اینکه ماندگاری سوسیس و کالباس را بالا برود و رنگ آن را صورتی میکند، اضافه میشود اما زمانی که این دو ماده حرارت داده میشوند، به نیروزامین که مادهای سرطانزا است، تبدیل میشوند.
وی ادامه داد: گیاه دارویی رزماری میتواند جایگزین نیترات و نیتریت سرطانزا در سوسیس و کالباس شود، زیرا زمانی که حرارت میبیند هیچ ماده سرطانزایی تولید نمیکند.
https://medplant.ir/?p=1798