به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی، دکتر مسعود کیمیاگر متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران گفت: میزان آهن موجود در پسته و بادام آنقدر نیست که آهن بدن را تامین کند.

وی افزود: برای جبران آهن بدن بهتر است به سراغ منابع حیوانی آهن مثل گوشت و جگر بروید و به نیت تامین آهن از منابع گیاهی مثل پسته و بادام استفاده نکنید.

وی تصریح کرد: علاوه بر این که میران آهن موجود در پسته و بادام نسبت به گوشت و منابع حیوانی کم است جذب آن نیز پایین است.

کیمیاگر عنوان کرد: با توجه به مصرف آجیل در ایام نوروز توصیه می شود آجیل بیشتر از یک نعلبکی در روز مصرف نشود تا از این طریق از فواید آن بهره‌مند شوید.

Please follow and like us:
Pin Share