×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

آخرین اخبار

امروز : سه شنبه, ۵ تیر , ۱۴۰۳  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی، دکتر مسعود کیمیاگر متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران گفت: میزان آهن موجود در پسته و بادام آنقدر نیست که آهن بدن را تامین کند.

وی افزود: برای جبران آهن بدن بهتر است به سراغ منابع حیوانی آهن مثل گوشت و جگر بروید و به نیت تامین آهن از منابع گیاهی مثل پسته و بادام استفاده نکنید.

وی تصریح کرد: علاوه بر این که میران آهن موجود در پسته و بادام نسبت به گوشت و منابع حیوانی کم است جذب آن نیز پایین است.

کیمیاگر عنوان کرد: با توجه به مصرف آجیل در ایام نوروز توصیه می شود آجیل بیشتر از یک نعلبکی در روز مصرف نشود تا از این طریق از فواید آن بهره‌مند شوید.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.