البته بر اساس نتایج تحقیق به عمل آمده توسط انستیتوی سلامت ملی مریکا همه مواد یاد شده در خصوص پارکینسون تاثیرگذار نیستند، بلکه در این بین تاثیر توتهای قرمز و دیگر میوههای قرمز و ارغوانی به مراتب چشمگیرتر است.
نوعی آنتی اکسیدان موسوم به Anthocyanins که در توت یافت میشود، احتمال ابتلای زنان و مردان به پارکینسون را کاهش میدهد و این در حالی است که دیگر مواد آنتی اکسیدانی موجود در مواد غذایی دیگر تاثیر چندانی بر روی پیشگیری از ابتلا به پارکینسون در زنان نداشتند.
قرار است نتایج این تحقیق در نشست سالانه آکادمی عصب شناسی آمریکا ارائه شود.
https://medplant.ir/?p=8742