به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از ایسنا، «منصور عدل» اظهار کرد: امسال از هر هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان دلگان ۶۰۰ کیلو به طور متوسط برداشت شده است.
وی با بیان اینکه قیمت چای ترش ۱۰۰ درصد افزایش داشته است، افزود: چای ترش به صورت فلهای به سراسر استانهای کشور صادر میشود.
مدیر جهاد کشاورزی دلگان با بیان اینکه چای ترش اسفندماه هر سال در شهرستان دلگان کشت و نیمهی دوم آذرماه برداشت میشود، خاطرنشان کرد: امسال بر اساس کیفیت چای ترش سر زمین هر کیلو از این محصول ۱۲۰ تا ۱۸۰ هزار ریال از کشاورزان خریداری شد.
وی با بیان اینکه نوشیدن چای ترش یا چای «مکه» در کاهش فشار خون و کنترل کلسترول خون در دیابتیها تاثیر فراوان دارد، گفت: کشت چای ترش در شهرستان دلگان از سال ۶۲ آغاز شد.
عدل افزود: ۱۵۰ نفر به صورت مستقیم به امر کاشت و برداشت چای ترش در شهرستان دلگان اشتغال دارند.
مدیر جهاد کشاورزی دلگان یادآور شد: چای ترش از گیاه (هیبیسکوس) یا رز چینی تهیه میشود که از گلبرگ و دانههای آن میتوان به عنوان نوشیدنی استفاده کرد. چای هیبیسکوس دارای رنگ قرمز پر رنگ و طعم ترش است.
https://medplant.ir/?p=8574