مرتضی صفوی افزود: رازیانه با خواص فراوان دارویی، التیام بخش بسیاری از بیماریها از جمله سرفه و سرماخوردگی است.
وی گفت: تمام بخشهای مختلف این گیاه یعنی دانه، برگ و ریشه آن خوراکی است.این گیاه دارویی، سموم بدن را پاک میکند، بیماری التهاب دهان را از بین میبرد.
این متخصص تغذیه اضافه کرد: مصرف رازیانه برای درمان سرماخوردگی و نیز سرفه به خاطر خاصیت خلط آور بودنش مفید است. رازیانه موجب تقویت چشم میشود، حساسیتهای چشم را از بین میبرد و دارای اثرات مهمی بر سلامت پوست است.
صفوی افزود: پاک کننده و ضد عفونی کننده، حفظ خاصیت کشسانی پوست و جوان کردن آن، آرامش بخش، رفع چین و چروک از پوستهای پیر، شادابی و طراوت بخشیدن به چهره های خسته و گرفته میبخشد.
این متخصص تغذیه اضافه کرد: مصرف رازیانه باعث افزایش شیرمادر میشود. از دیگر خواص رازیانه میتوان به ضد درد، ضد اسپاسم، ضد باکتری، ضد ویروس، ضد سم، ضد نفخ، هضم کننده، مقوی قلب، ادرار آور، خلط آور و تسکین گرفتگی عضلات اشاره کرد.
https://medplant.ir/?p=763
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
با سلام. ممنونم از جواب شما و سایت بسیار بسیار مفید شما. عالی
خیلی خیلی سایت مفیدی دارید. خسته نباشید و یک سئوال. رازیانه را باید پودر کرد یا همینطور استفاده کرد؟ آیا باید جوشاند یا در آب جوش ریخته تا دم بکشد؟
با سلام
رازیانه را بهتر است دم کنید. یعنی مثل چای نگذارید که بجوشد. پودر کردن هم لازم نیست اما اگر بتونید یه ذره دانه ها رو خرد کنید (مثلا دانه ها به دو قسمت تقسیم بشن) خوب هست چون اسانسش راحت تر خارج میشه.
موفق باشید