×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

آخرین اخبار

امروز : سه شنبه, ۲۰ آذر , ۱۴۰۳  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

 

چای

هزاران سال است که مردم از چای سبز به خاطر خواص بی‌شمار آن استفاده می‌کنند. نتایج یک پژوهش آمریکایی نشان می‌دهد که این نوشیدنی پرطرفدار از ابتلا به سرطان‌های لوله‌ی گوارش پیشگیری می‌کند.

بر اساس نتایج یک پژوهش آمریکایی که در American Journal of Clinical Nutrition به چاپ رسید، چای سبز خواص زیادی برای مقابله با سرطان معده، سرطان مری و سرطان کولون دارد.

محققان برای رسیدن به این نتیجه، پژوهش گسترده ای انجام دادند که حدود ده سال به طول انجامید.

در این پژوهش ۷۰۰۰۰ زن چینی میانسال تحت نظر گرفته شدند و در مورد میزان و نوع چایی که این زنان می‌نوشیدند بررسی‌هایی انجام شد.

محققان بعد از ده سال بررسی به این نتیجه رسیدند که مصرف منظم چای سبز خطر ابتلا به سرطان لوله‌ی گوارش را به میزان ۱۷ درصد کاهش می‌دهد. نوشیدن دو یا سه فنجان چای سبز در روز بروز تومورهای سرطانی را ۲۱ درصد کاهش می‌دهد.

محققان معتقدند که این خواص چای سبز به آنتی اکسیدان هایی مانند کاتچین مربوط می‌شود که در چای سبز وجود دارد. این آنتی اکسیدان ها زیان‌هایی که به DNA وارد و باعث بروز سرطان می‌شود را مهار می‌کنند.

توصیه می‌کنیم روزانه از مصرف این چای مفید غافل نشوید. اگر دچار اختلالات خواب هستید و تصور می‌کنید با نوشیدن چای دچار بی‌خوابی می‌شوید سعی کنید بعد از ساعت ۵ عصر از نوشیدن چای سبز بپرهیزید.

 

ترجمه: فاطمه مهدی پور

 

بخش تغذیه و آشپزی تبیان

برچسب ها : ,

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.