×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

آخرین اخبار

امروز : چهارشنبه, ۱ اسفند , ۱۴۰۳  .::.  اخبار منتشر شده : 1 خبر
لیست سمپوزیوم های بین‌المللی اسانس‌ها (ISEO)

سمپوزیوم بین‌المللی اسانس‌ها (ISEO) که از سال ۱۹۶۹ آغاز به کار کرده است، یکی از معتبرترین رویدادهای علمی در حوزه اسانس‌ها و ترکیبات معطر طبیعی در جهان محسوب می‌شود. این سمپوزیوم سالانه با هدف به‌اشتراک‌گذاری دانش و پیشرفت‌های علمی در زمینه‌های مرتبط با اسانس‌ها، از جمله کاربردهای دارویی، آرایشی، غذایی و کشاورزی برگزار می‌شود. ISEO با گردهمایی محققان، صنعت‌گران، و متخصصان از سراسر جهان، بستری برای ارائه آخرین دستاوردهای تحقیقاتی و ایجاد شبکه‌های علمی فراهم می‌آورد. این رویداد علمی با سابقه‌ای بیش از پنج دهه، نه تنها نقش مهمی در ترویج علم اسانس‌ها ایفا کرده، بلکه به ارتقای استانداردهای جهانی در این حوزه نیز کمک شایانی کرده است.

.

YearEditionLocationHost(s)
۱۹۶۹۰Leiden, The NetherlandsA. Baerheim-Svendsen
۱۹۷۰۱Leiden, The NetherlandsA. Baerheim-Svendsen
۱۹۷۱۲Freiburg, GermanyF.-W. Hefendehl
۱۹۷۲۳Helsinki, FinlandM. von Schantz
۱۹۷۳۴Freiburg, GermanyF.-W. Hefendehl
۱۹۷۴۵Freiburg, GermanyF.-W. Hefendehl
۱۹۷۵۶Leiden, The NetherlandsA. Baerheim-Svendsen
۱۹۷۶۷Würzburg, GermanyK.-H. Kubeczka
۱۹۷۷۸Freiburg, GermanyF.-W. Hefendehl
۱۹۷۸۹Münster, GermanyH. Hörster
۱۹۷۹۱۰Würzburg, GermanyK.-H. Kubeczka
۱۹۸۰۱۱Groningen, The NetherlandsM.H. Boelens, H. Hendriks
۱۹۸۱۱۲Marburg, GermanyK.-H. Kubeczka
۱۹۸۲۱۳Würzburg, GermanyK.-H. Kubeczka
۱۹۸۳۱۴Freising-Weihenstephan, GermanyCh. Franz
۱۹۸۴۱۵Leiden, The NetherlandsA. Baerheim-Svendsen
۱۹۸۵۱۶Holzminden/Neuhaus, GermanyE.-J. Brunke
۱۹۸۶۱۷Bad Bevensen, GermanyE. Stahl-Biskup
۱۹۸۷۱۸Nordwijkerhout, The NetherlandsJ.J.C. Scheffer
۱۹۸۸۱۹Zürich-Greifensee, SwitzerlandD. Lamparsky, R. Kaiser
۱۹۸۹۲۰Würzburg, GermanyK.-H. Kubeczka
۱۹۹۰۲۱Lahti, FinlandR. Hiltunen
۱۹۹۱۲۲St. Vincent, ItalyC. Bicchi
۱۹۹۲۲۳Auchincruive, UKS. Deans, K. Svoboda
۱۹۹۳۲۴Berlin, GermanyP. Weyerstahl, H. Schilcher
۱۹۹۴۲۵Grasse, FranceD. Joulain
۱۹۹۵۲۶Hamburg, GermanyK.-H. Kubeczka
۱۹۹۶۲۷Vienna, AustriaCh. Franz, G. Buchbauer
۱۹۹۷۲۸Eskisehir, TurkeyK.H.C. Baser, N. Kirimer
۱۹۹۸۲۹Frankfurt, GermanyW. König, A. Mosandl
۱۹۹۹۳۰Leipzig/Miltitz, GermanyBell Flavours & Fragrances
۲۰۰۰۳۱Hamburg, GermanyK.-H. Kubeczka, W. König
۲۰۰۱۳۲Wroclaw, PolandS. Lochynski
۲۰۰۲۳۳Lisbon, PortugalA. Figueiredo
۲۰۰۳۳۴Würzburg, GermanyK.-H. Kubeczka
۲۰۰۴۳۵Giardini Naxos, ItalyL. Mondello, G. Dugo
۲۰۰۵۳۶Budapest, HungaryE. Nemeth
۲۰۰۶۳۷Grasse, FranceD. Joulain
۲۰۰۷۳۸Graz, AustriaCh. Franz, J. Novak, R. Bauer
۲۰۰۸۳۹Quedlinburg, GermanyJ. Schulz
۲۰۰۹۴۰Savigliano, ItalyC. Bicchi, P. Rubiolo
۲۰۱۰۴۱Wroclaw, PolandS. Lochynski
۲۰۱۱۴۲Antalya, TurkeyK.H.C. Baser, F. Demirci
۲۰۱۲۴۳Lisbon, PortugalA. Figueiredo
۲۰۱۳۴۴Budapest, HungaryE. Nemeth
۲۰۱۴۴۵Istanbul, TurkeyK.H.C. Baser, F. Demirci
۲۰۱۵۴۶Lublin, PolandA. Ludwiczuk
۲۰۱۶۴۷Nice, FranceN. Baldovini
۲۰۱۷۴۸Pécs, HungaryG. Horváth
۲۰۱۸۴۹Niš, SerbiaN. Radulović
۲۰۱۹۵۰Vienna, AustriaJ. Novak, I. Stappen, Ch. Franz
۲۰۲۰
۲۰۲۱۵۱Nicosia, Northern Cyprus (Online)K.H.C. Baser, F. Demirci
۲۰۲۲۵۲Wroclaw, PolandS. Lochynski, D. Strub
۲۰۲۳۵۳Milazzo, ItalyP. Dugo, L. Mondello
۲۰۲۴۵۴Balatonalmádi, HungaryG. Horváth

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.