×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

آخرین اخبار

امروز : چهارشنبه, ۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
پتانسیل بازار اروپا برای رنگ های غذایی طبیعی

به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از شبکه cbi، با توجه به افزایش تقاضای مصرف کنندگان برای جایگزینی رنگ های طبیعی به جای افزودنی های مصنوعی، صنعت به طور مداوم در جستجوی مواد خام و عصاره هایی است که بتواند از نظر عملکردی، ثبات تولید و ایمنی مطلوب باشد. صادرکنندگانی که قادر به ترکیب این ویژگی ها هستند، شانس بیشتری برای دسترسی موفقیت آمیز به بازار اروپا دارند. این سیستم تجاری، واکنشی است به توجه روزافزون مصرف کنندگان به منشأ غذا و نوشیدنی ها. کشورهای اروپایی که برای صادرکنندگان رنگ های غذایی طبیعی جالب هستند عبارتند از آلمان، هلند، اسپانیا، ایتالیا، فرانسه، انگلستان و دانمارک. بازار اروپا واردات محصولات تحت کد HS 32030010 که بیانگر مواد رنگی با منشاء گیاهی هستند را در سال های اخیر به طور مداوم افزایش داده است. در سال ۲۰۲۱، واردات اتحادیه اروپا به ۵۵۲ میلیون یورو یا حجم ۴۷۰۰۰ تن رسیده است که از سال ۲۰۱۷ با نرخ متوسط ​​سالانه ۴٫۱ درصد از نظر ارزش و ۴٫۸ درصد از نظر حجم افزایش یافته است. حدود ۷۵ درصد واردات از تامین کنندگان داخلی اتحادیه اروپا تامین می شود، اما عرضه از  منابع غیر از اتحادیه اروپا نیز رشد ثابت سالانه ۲٫۲% از نظر ارزش و ۱٫۹% از نظر حجم را در مدت مشابه نشان داده است. گیاهانی مانند زعفران، زردچوبه، چغندر، کلم قرمز برای تولید رنگ های غذایی طبیعی مناسب میباشند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.