به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از ایانا، محمد اکبری، معاون مدیریت ترویج جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: با راه اندازی این تالار تعدادی از واسطه‌ ها حذف می‌شوند و محصولی خشک، با کیفیت و بسته بندی شده روانه بازار می‌شود.

مجتبی حق شناس، زعفران کار برخواری گفت: پنج سالی است که در منطقه، زعفران کشت می‌کنم و مشکل بسته بندی و خام فروشی داشتم و برای تکمیل زنجیره کاشت، برداشت و فرآوری زعفران تالار زعفران را بازگشایی کردم.

با احداث تالار زعفران، نگرانیِ زعفران کاران برای فروش و فرآوری محصول هم برطرف می‌شود.

مجتبی حق شناس، کشاورز و مسئول تالار زعفران گفت: در این تالار، خرید تضمینیِ گل زعفران از کشاورزان و جداسازی گل و خشک کردن به صورت اتویی است.

حسن مرادی، رییس اداره بهزیستی گفت: در حال حاضر، ۶۰ مددجوی بهزیستی برای برداشت و فرآوری زعفران معرفی شده اند.

سالانه، بیش از هزار و ششصد هکتار از اراضی کشاورزی استان زیر کشت زعفران می‌رود که با راه اندازی تالار‌های گل زعفران، زمینه برندسازی و صادرات این محصول فراهم می‌شود.