×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

آخرین اخبار

امروز : یکشنبه, ۲۴ تیر , ۱۴۰۳  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
ضد عفونی کردن محیط و مواد غذایی با محلول های گیاهی

به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، این شرکت دانش بنیان که زیر نظر پارک علم و فناوری فعالیت می‌کند تاکنون ۵ نوع محلول را درست کرده که پایه اصلی ضد عفونی کردن آن‌ها گیاه زنیان است. 

مدیرعامل این شرکت از افشره زنیان برای ضد عفونی کردن میوه‌ها و سبزی ها، محلول ترکیبی زنیان و آویشن برای ضد عفونی کردن مواد غذایی خشک نظیر آجیل ها، محلول ترکیبی زنیان آویشن و پونه برای ضد عفونی کردن میوه‌ها و سبزی‌ها و دارای خاصیت ضد قارچی و محلول لایفوزیوم که می‌تواند برای ضد عفونی کردن سطوح از آن استفاده کرد.
خانم حقیر السادات، تولید ژل ضد عفونی کننده دست را از دیگر محصولات این شرکت دانست و گفت: این محصول علاوه بر حالت ضد عفونی کنندگی سبب افزایش شفافیت دست و جلوگیری از افتادگی پوست می‌شود.
وی از کرم‌های ترمیم کننده دست به عنوان محصول دیگر این شرکت یاد کرد و افزود: این کرم که کاملا گیاهی است علاوه بر ترمیم پوست دست و صورت، سبب درخشش پوست و رفع چروک صورت در صورت تداوم استفاده در مدت یک ماه می شود.

  1. زهره میرعمادی

    لطف کنید بفرمایید برای خرید این محصولات به کجا باید مراجعه کنیم ؟

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.