زردچوبه پادشاه همه ادویهها است و خاصیت ضد التهابی، ضد ویروسی، ضد باکتریایی، ضد سرطان، و ضد قارچ دارد.
فلفل حاوی کپسایسین است و بسیار مفید برای دستگاه گوارش و مشکلات گردش خون محسوب میشود.
زنجبیل به مبارزه با التهاب و درد عضلات میرود و درمان خستگی است. ضمن این که باکتریهای مفید روده را حفظ میکند و کمک بزرگی است برای هضم غذا.
دارچین قند خون را کاهش میدهد و حاوی خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است که میتواند آسیبهای سلولی ناشی از بیماریهای مزمن را کاهش دهد.
میخک غنی از آنتی اکسیدان است و به جنگ رادیکالهای آزاد بدن میرود. همچنین یک ضد قارچ محسوب میشود.
رزماری نیز حاوی خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است و فلاونوئیدهای موجود در آن مانع رشد سلولهای سرطانی میشود.
https://medplant.ir/?p=26055