- نویسنده : میترا زمانی
- 16 اکتبر 2015
- کد خبر 23622
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
نتایج یک پژوهش آمریکایی که در کنفرانس بیولوژی ارائه شده است نشان میدهد داشتن یک رژیم غذایی حاوی آلو خشک باعث ایجاد تغییراتی در متابولیسم شده و خطر ابتلا به سرطان کولون را کاهش میدهد.
محققان دانشگاه بوستون و دانشگاه کالیفرنیای شمالی ایالات آمریکا در این باره مطالعاتی انجام داده و به این نتیجه رسیدند که رژیم غذایی میتواند باعث تغییر متابولیسم و ترکیبات میکروبیوتا (مجموعهی میکروبهای موجود در کولون و لولهی گوارش) شود.
در این تحقیق نتایج بر روی موشهایی که آلوخشک مصرف کردهاند نشان داد که باکتریهای مفید بیشتری در رودهها و دیورتیکولهای غیرعادی کمتری در این موش ها دیده می شود.
دیورتیکولها معمولاً در مواقع ضایعات پیش سرطانی دیده میشوند. به عقیدهی محققان این دو پدیده یعنی باکتریهای مفید بیشتر و دیورتیکولهای کمتر باعث محافظت بیشتر از کولون و کاهش خطر ابتلا به سرطان کولون میشود.
با توجه به نتایج توصیه می شود که آلو خشک را در برنامه ی غذایی آورده و میوه و سبزیجات بیشتری مصرف کنید تا روده های سالم تری داشته باشید.
https://medplant.ir/?p=23622