- نویسنده : میترا زمانی
- 25 ژوئن 2015
- کد خبر 21667
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
دکتر احمدرضا درستی، متخصص تغذیه و رژیم غذایی درباره مصرف انگور سیاه و مویز گفت: به تمام افراد به خصوص زنان توصیه میشود در تابستان روزانه حداقل ۲۰ عدد انگور سیاه درشت و دانهدار مصرف کنند و در زمستان به دلیل محدودیت دسترسی به این میوه، مویز درشت و هستهدار را به همین تعداد مورد استفاده قرار دهند.
مویز و انگور سیاه دارای خاصیت آنتیاکسیدانی هستند و مصرف آن از بروز پیری، چروک صورت و ابتلای فرد به انواع سرطانها جلوگیری میکند اما افراد باید توجه داشته باشند بیش از ۲۰ عدد این میوه را استفاده نکنند زیرا به دلیل حاوی بودن مقداری قند موجب افزایش قند خون به ویژه در افراد مبتلا به دیابت میشود.
مویز حاوی مقدار زیادی املاح معدنی مانند کلسیم، فسفر، پتاسیم، منگنز، منیزیم، هیدراتکربن و پروتئین است. مویز به خاطر داشتن کلسیم و فسفر سلولهای مغز را تغذیه میکند و مذکور موجب تثبیت عناصر مورد نیاز بافتها، نسوج و سلولهای حافظه در مغز میشود.
این متخصص تغذیه و رژیم غذایی توصیه میکند که با توجه به اینکه در بدن انسان واکنشهای ناخواسته و خطرناک رخ میدهد که منجر به اکسیداسیون غیرعادی در بدن میشود و در نهایت باعث بروز پیری، سرطان و … در افراد میشود بنابراین مصرف مواد حاوی آنتیاکسیدان از قبیل سبزی، میوه، انگور سیاه، مویز و… میتواند از بروز این عوارض و بیماریها در انسان جلوگیری کند اما افراد باید توجه داشته باشند هرکدام از این مواد غذایی باید تحت نظر متخصص تغذیه و به مقدار لازم مصرف شود.
https://medplant.ir/?p=21667