
گیاه آنغوزه سالی یکبار دراستان اصفهان برداشت می شود که زمان برداشت آن از تابستان تا ابتدای آبان است.
رئیس اداره بهره برداری اداره کل منابع طبیعی وآبخیزداری استان اصفهان مساحت قابل برداشت محصول آنغوزه را در این استان ۹۰ هزار هکتار اعلام کرد و گفت : به دلیل نبود صنایع فرآوری این گیاه در استان و کشور ، تمام تولیدات آنغوزه استان اصفهان به کشور هند صادر می شود . از هر بوته گیاه آنغوزه ۲۰ تا ۳۰ گرم شیره و ریشه بدست می آید. آقای میرطالبی با بیان اینکه هر کیلوگرم آنغوزه ۱۲۰ هزار تومان خرید و فروش می شود افزود : باتوجه به این قیمت ، ارزش آنغوزه تولیدی امسال استان اصفهان سه میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال است . شهرستانهای نائین و خوربیابانک بیشترین رویشگاههای طبیعی این گیاه دارویی هستند. گیاه آنغوزه سالی یکبار دراستان اصفهان برداشت می شود که زمان برداشت آن از تابستان تا ابتدای آبان است. از شیره گیاه آنغوزه دهها نوع ماده دارویی برای درمان بیماریهایی همچون تشنج ، فلج رعشه ، سستی ، دستگاه تنفس ، اسپاسم حنجره ، دستگاه هضم ، آسم ، رفع یبوست ، سیاه سرفه ، لارنژیت و هیستری بدست می آید. سالانه ۳۰ تن گیاه آنغوزه از ایران به خارج ازکشور صادر می شود.
https://medplant.ir/?p=2031