×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

آخرین اخبار

امروز : سه شنبه, ۱ خرداد , ۱۴۰۳  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

سلامانه :  گیاه زنجبیل اغلب در غذاهای فصلی استفاده می‌شود و مصرف آن در آشپزی آسیایی بسیار محبوب است. علاوه بر طعم ناب و مطبوعی که به غذا می‌دهد سال‌هاست که به‌عنوان دارو برای بیماری‌های مختلف استفاده می‌شود. چینی‌ها از دیرباز ریشه این گیاه را به‌عنوان درمانی برای ناراحتی معده و حالت تهوع و نیز کمک به هضم و اسهال مصرف می‌کنند.


به گزارش پایگاه خبری سلامانه، Natural news در گزارشی به پنج روشی که زنجبیل می‌تواند به‌سلامتی کمک کند پرداخته است:



۱٫    مبارزه با عوارض ناشی از دیابت: زنجبیل برای کاهش دادن میزان چربی افرادی که از دیابت رنج می‌برند مفید است. همچنین سطح گلوکز خون و نیز پروتئینوری، عطش و بی‌اختیاری ادرار را کم می‌کند.


۲٫    تسکین درد و التهاب: زنجبیل برای آرام شدن درد عضلات و نیز کمردرد مفید است. علاوه بر این التهاب را کاهش می‌دهد. درد قاعدگی زنان و نیز دردهای میگرنی را نیز کم می‌کند.



۳٫    کمک به کاهش حالت تهوع و ماشین‌گرفتگی: نوشیدنی زنجبیلی به هنگام احساس حالت تهوع و نیز دریازدگی و ماشین‌گرفتگی بسیار اثربخش است.



۴٫    تسکین علائم سرماخوردگی و آنفولانزا: بسیاری از کسانی که طب چینی انجام می‌دهند زنجبیل را برای کسانی که از سرماخوردگی یا آنفولانزا رنج می‌برند مفید است. همچنین به‌عنوان ضد حساست و ضد احتقان عمل می‌کند.



۵٫    کمک به رهایی از علائم آرتروز: زنجبیل می‌تواند ورم‌های دردناک مفاصل زانو را در افراد مبتلابه آن بسیار کاهش دهد.



علاوه بر اضافه کردن به غذا می‌توانید زنجبیل را به‌صورت چای یا کپسول نیز استفاده کنید.


 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.