×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

آخرین اخبار

امروز : دوشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۳  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

سلامانه :  پزشکان دانشگاه واشنگتن دریافتند مصرف دارچین می‌تواند در پیشگیری از بیماری‌های ناشی از باکتری‌های بیماری‌زا کمک کننده باشد.


به گزارش (ایسنا)، طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از امراض آمریکا هر سال از هر ۶ آمریکایی یک نفر به مسمومیت غذایی مبتلا می‌شود که از این ۴۸ میلیون مورد، ۱۲۸ هزار نفر روانه بیمارستان شده و تعداد ۳۰۰۰ تن جان خود را از دست می‌دهند.


محققان معتقدند استفاده از روغن دارچین در صنایع غذایی می تواند همچون یک آنتی باکتریال طبیعی کاربرد داشته باشد.


«لینا شنگ» یکی از محققان این مطالعه اظهار داشت: در بررسی انجام شده مشاهده کردیم یک گونه از باکتری E.Coli نوعی سم به نام «شیگا» را تولید می‌کند که استفاده از روغن دارچین قابلیت از بین بردن آنها را دارد.


به گفته «لینا شنگ»، مقدار ناچیزی از این روغن هم مفید خواهد بود به گونه‌ای که ۱۰ قطره از آن در یک لیتر آب می تواند تمامی باکتری‌های مرتبط را طی ۲۴ ساعت از بین ببرد.


به گزارش ایسنا به نقل از ورلد ساینس ریپرت، محققات معتقدند با افزایش مصرف افزودنی‌های شیمیایی نیاز به استفاده از افزودنی‌های طبیعی بیشتر می‌شود و لازم است ترکیب‌های طبیعی برای کنترل باکتری‌های مسمومیت زا مورد استفاده قرار گیرد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.