راهکارهایی برای رفع خشکی مزاج در ماه رمضان
سلامانه : یک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه خشکی مزاج ارتباطی با روزهداری ندارد، راهکارهای برطرف کردن آن را تشریح کرد.
سید ضیاءالدین مظهری در گفتوگو با فارس راهکارهای رفع خشکی مزاج را تشریح کرد.
وی گفت: باور داشته باشیم که گرفتن روزه هیچ ارتباطی با کوفتگی بدن، اختلال حافظه یا خشکی مزاج ندارد.
به گفته این متخصص تغذیه، تمام علائمی که در بدن انسان مشاهده میشود به نوع تغذیه افراد بستگی دارد.
وی در مورد راهکارهای رفع خشکی مزاج گفت: استفاده از مواد غذایی دارای فیبرهای محلول و نامحلول در زمان افطار، سحر و میان این دو وعده غذایی بسیار به رفع خشکی مزاج کمک میکند.
به گزارش خبرنگار فارس، ذرت، بادام، میوه آوکادئو، نخود، کنگر فرنگی، گلابی، برنج قهوهای، باقالی، نان سبوس دار، عدس، لوبیا قرمز، جو پوست کنده، تمشک، نخود فرنگی، کلم بروکلی، سیب و لوبیای سفید از جمله مواد غذایی دارای فیبر فراوان هستند.
مظهری همچنین تأکید کرد: در وعدههای غذایی افطار و سحر حتماً باید از ۴ گروه اصلی مواد غذایی استفاده کرد تا بدن دچار عدم تعادل در هضم و جذب غذا نشود.
وی ادامه داد: مصرف ۶ تا ۸ لیوان آب در فاصله افطار تا سحر در کنار مصرف مواد غذایی فیبردار حرکات دودی روده را تقویت کرده و خشکی مزاج را بر طرف میکند.
https://medplant.ir/?p=16489