به گزارش شبکه خبری گیاهان دارویی و ترکیبات طبیعی به نقل از سایت پزشکان بدون مرز، محققان با مطالعه بر گروهی از افراد میانسال سالم دریافتند که خوردن روزانه یک عدد سیب به مدت چهار هفته، ۴۰
درصد از سطوح مواد مرتبط با بروز سختی شریانها را کاهش میدهد.
مصرف کپسولهای حاوی “پلی فنول”_ نوعی آنتی اکسیدانی که در سیب یافت میشود نیز نتایج مشابهی را به همراه دارد اما به اندازه خود سیب ثمربخش نیست.
طی این مطالعه، پژوهشگران متوجه شدند که سیب میزان “لیپوپروتئین باچگالی کم” را که به آن اصطلاحا کلسترول بد یا (LDL) میگویند، کاهش میدهد.
هنگامی که LDL برای اکسیده شدن با رادیکالهای آزاد واکنش نشان میدهد، احتمال زیادی وجود دارد که کلسترول باعث افزایش التهاب و آسیب بافتی شود.
زمانی که LDL اکسید میشود، ساختاری به خود میگیرد که منجر به وجود آمدن تصلب (سخت شدن) شریان میشود.
به گفته دکتر ” روبرت دیسیل وسترو”، سرپرست این پژوهش، با خوردن یک سیب در روز به مدت ۴ چهار هفته، تاثیرات شگفت انگیز و چشمگیر آن را بر اکسیده شدن
LDL کشف کردیم و این کاهش ۴۰ درصدی را میتوان به حالتی تعبیر کرد که فردی را با عروق کرونری (قلبی) عادی با شخص مبتلا به بیماری عروق کرونر مقایسه
کنیم.
این پژوهش در مجله “Functional Food”منتشر شده است.
لازم به یاد آوری است سیب سرشار از آنتیاکسیدانهای قوی است و خواص درمانی آن فراوان است
۱- سیب سرشار از فلاونوئید و پلیفنول است که هر دو آنتی اکسیدان قوی هستند.
۲- طی نتایج مطالعات، تاثیر آنتیاکسیدان ۱۰۰ گرم سیب، برابر است با جذب ۱۵۰۰ میلیگرم ویتامین C .[آنتیاکسیدانها به جنگ آنفلوانزا میروند]
۳- سیب دارای مقادیر فراوانی ویتامین و مواد معدنی است که باعث تقویت خون میشود.
۴- سیب دارای اسید مالیک و اسید تارتاریک است که از اختلالات کبدی و هاضمه پیشگیری میکند.
۵- سرکه سیب که به عنوان نوشیدنی از آن استفاده میشود از ایجاد سنگ کلیه پیشگیری میکند.[سرکه سیب، مسکن دردهای مفاصل]
۶- پوست سیب، حاوی پکتین است که با تهیه گالاکترونیک میتواند مواد سمی را از بدن بیرون کند.
۷- خوردن یک عدد سیب در روز، به کاهش کلسترول خون و نیز کاهش بیماریهای پوستی کمک میکند.[پسته به کاهش کلسترول خون کمک میکند]
https://medplant.ir/?p=1151