ایران مهد دم نوش های گیاهی است. طبیعت دوست بودن ایرانی ها از زمان های بسیار قدیم باعث شده است که از هر گیاهی که خاصیت سمیتش شناخته شده، با غلظت های رقیق تر برای بهبود وضیت جسمانی خود در قالب های دم نوش، جوشانده و تنتور استفاده کنند.

در این میان میوه نسترن وحشی در بین مردم ایران از جایگاه مهمی برخوردار است. طبیعت دم نوش این گیاه معتدل و خشک بوده و دارای خواصی مانند غنی بودن از ویتامین ث، مقوی معده،پایین آورنده فشار خون،ضد قند خون و ضد درد و ورم کلیه،ضد اسهال می باشد.

روش های متفاوتی برای مصرف میوه نسترن وحشی ذکر کرده اند ولی بهتر است با همان روش معمولی دم کردن چایی آن را دم کرده و میل کنید البته اگر مدت زمان دم کشیدن را مقداری بیشتر کنید بهتر خواهد بود.

 

هیپ نسترن

میوه نسترن وحشی که به نام “هیپ” نسترن معروف است و پس از ریختن گلبرگها به وجود می آید


کلیدواژه ها : , ,