×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

آخرین اخبار

امروز : چهارشنبه, ۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر


بررسی بیماری کم خونی و درمان گیاهی آن و…


                                                         کم خونى


کم خونى بواسطه ی کم
شدن گلبولهاى سرخ، ظاهر می شود و عوارض آن عبارت است از: سر درد، سرگیجه، ضعف،
خستگى، کم خوابى و اختلال جهاز هاضمه.


کم خونى غالبا در
اثر بدى تغذیه یا زندگى در در مکانهاى سربسته و فقدان آب و هواى سالم عارض می
گردد. این بیمارى با خوردن غذاهاى مفید و زندگانى در جاهاى خوش آب و هوا معالجه می
شود.


کم خونى عمومى به
علت پاک شدن خون بوسیله ی آب انگور و انگور، به کلى معالجه می شود. در فصولى که
انگور وجود ندارد می توانید از شیره ی انگور یا کشمش استفاده کنید.


کسى که دچار کم
خونى است باید هر روز صبح آب غوره به تمام بدن خود بمالد. مخصوصا پشت و ناحیه شکم
و کلیه‌ها و پاها را با آن مالش دهد و بعد زیر دوش برود و سپس در آفتاب استراحت
کند و حمام آفتاب بگیرد.


حمام آفتاب جریان
خون را به فعالیت مى اندازد و گلبولهاى قرمز خون را زیاد می کند و کم خونى را از
بین می برد.


موز و شیر، غذاى
کاملى را تشکیل می دهند. موز براى افرادى که دچار کم خونى هستند بهترین غذاست. این
گونه افراد باید لا اقل مدت یک هفته هر روز صبح ساعت ١١ یک موز رسیده را له کرده و
با دو قاشق عسل و خامه ی تازه


مخلوط نموده میل
کنند.


کسانى که ضعیف و کم
خون می باشند هنگام توقف در سواحل دریاى خزر احساس خستگى و ناراحتى می نمایند،
بنابر این لازم است قبل از حرکت و هنگام توقف در آن سواحل غذاهایى که خون و فشار
آن را زیاد می کنند، مانند خرما و آب هویج زیاد میل نمایند.


اشخاص کم خون باید
گاه بادنجان مصرف کنند. بادنجان باید رسیده باشد و حتى الامکان باید آن را خام
خورد.


بدن بچه‌هاى مبتلا
به کم خونى را با روغن زیتون مالش دهید.




کسانى که کم خون
هستند باید هر روز سیصد تا پانصد گرم میوهء توت – فرنگى بخورند و تا مدتى که توت
فرنگى به عمل مى آید و در دسترس دارند مصرف آن را ادامه دهند. به زودى خواهند دید
که قواى بدنى خود را باز یافته و رنگ و روى سرخى پیدا
کرده اند.


اگر دچار کم خونى
هستید نسخه ی زیر را عمل کنید:


بیست گرم جو پوست
کنده را در یک لیتر آب سرد بریزید و ظرف محتوى آن را روى آتش بگذارید تا به جوش
آید. همین که به جوش آمد آن را صاف کرده و آب 
آن را دور بریزید و دوباره یک لیتر آب به آن اضافه کنید و ظرف جو پوست کنده
را مجددا روى آتش بگذارید تا به جوش آید و پانزده دقیقه بجوشد. بعد آن را صاف کنید
و قبل از صرف صبحانه و ناهار و شام یک فنجان از آن را بنوشید، ولى توجه کنید که این
جوشانده مدتى طولانى نمانده باشد.


اشخاص که دچار کم
خونى هستند، یک وعده غذاى خود را باید از ذرت بو داده که به شکل نقل سفید شکفته می
شود و یا فرنى ذرت ترتیب دهند. غذاى ذرت براى اشخاص کم خون و لاغر و یا کسانى که
از بستر بیمارى برخاسته اند و دوران نقاهت را می گذرانند مفید و مؤثر است.


اگر مبتلا به کم
خونى هستید بعد از هر غذاى خود بعنوان دسر، پنج یا شش فندق خام و بو نداده را
بخورید.


بیست تا سى گرم
پوست سبز گردو و یا برگهاى درخت گردو را که خشک شده است در یک لیتر آب جوش بریزید
و دوازده دقیقه بگذارید بماند تا دم بکشد. بعد آن را صاف کنید و قبل از هر غذا یک
فنجان از آن را بنوشید. دمکرده برگ


یا پوست سبز گردو
براى رفع کم خونى مفید است.




بیست تا سى گرم برگ
و ساقه گزنه را خشک کرده، در نیم لیتر آب سرد بریزید و ظرف محتوى آن را روى آتش
ملایمى بگذارید که تا پنج دقیقه بجوشد. بعد ده دقیقه آن را دم کرده و صاف کنید و
هر روز سه یا چهار فنجان از آن را بنوشید.


غذا شناسان قدیم و
جدید، زرد آلو را خون ساز می دانند. هر گز زرد آلو را بعد از غذاهاى سنگین نخورید
و بعد از خوردن زرد آلو آب سرد ننوشید و در آب سرد استحمام ننمائید، زیرا در این صورت
زرد آلو در معده زود تخمیر می شود و ایجاد گاز و نفخ مى نماید. زرد آلو را با مغز
هسته بخورید تا دچار نفخ نشوید.


پرتقال با نان کامل
برشته و پنیر تازه بر ضد کم خونى غذاى خوبى است. لیمو براى معالجه کم خونى مفید
است.


توصیه شده است در
مورد بیمارى کم خونى چغندر مصرف شود. چغندر را باید حتى الامکان خام مصرف کرد.


اسفناج که داراى
مقدار زیادى آهن است و گلبولهاى قرمز خون را زیاد می کند براى معالجه کم خونى
توصیه می شود.


جعفرى خون را ضد
عفونى می کند و به همین دلیل مصرفش را به اشخاص کم خون توصیه مى نمایند.


شاهى آهن زیادى
دارد و مصرف آن براى مبتلایان به کم خونى مفید است.


عدس بی اندازه مغذى
و سرشار از املاح معدنى و فسفر و آهن است و به تمام اشخاص کم خون مصرف آن توصیه می
شود.


براى رفع کم خونى
جوانه گندم مفید است.


آب هویج خام را هر
صبح ناشتا میل کنید. مصرف خربزه به اشخاص کم خون توصیه مى گردد. آلو در معالجه کم
خونى مفید است.


خرما به واسطه آهن
زیاد خون، (هر صد گرم خرما ۶ / ٣ تا ۵ میلى گرم آهن دارد و بدن ما در روز به ٩ / ٠
میلى گرم آن محتاج است) براى افراد کم خون ایده آل است.


دم کرده یا
جوشاندهء این گیاهان براى رفع کم خونى توصیه می شود:


قنطوریون، تخم
شنبلیله، سنبل ختائى، زوفا.








طبقه بندی:
بیماری شناسی
، 
درمان گیاهی
، 

برچسب ها:
کم خونی،
درمان گیاهی،
درمان کم خونی،
علت کم خونی،
گیاهان دارویی،
درمان گیاهی کم خونی،
عوارض کم خونی،

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.