×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

آخرین مطالب

امروز : چهارشنبه, ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۵  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
قوانین نظارتی جدید برای اسانس‌های گیاهی در اتحادیه اروپا

وبینار ویژه تولیدکنندگان اسانس‌های گیاهی در سراسر جهان و انجمن‌های تولیدکنندگان و تاجران اسانس‌های گیاهی

۸ اسفند ۱۴۰۳ – اتحادیه اروپا – مواد طبیعی برای محصولات آرایشی

 

لینک ثبت نام رایگان

 

آینده اسانس‌های گیاهی در هاله‌ای از ابهام قرار دارد، زیرا این مواد در معرض محدودیت‌های احتمالی در مقررات آینده اتحادیه اروپا قرار گرفته‌اند. تحولات نظارتی جدید در اتحادیه اروپا با هدف بهبود حفاظت از ایمنی شیمیایی اروپا در حال انجام است. با این حال، اعمال محدودیت‌ها یا ممنوعیت‌های بیشتر بر مواد شیمیایی از منظر ایمنی ممکن است پیامدهای ناخواسته‌ای برای صنعت اسانس‌های گیاهی، به ویژه از نظر تأثیرات اقتصادی-اجتماعی، به همراه داشته باشد.

با توجه به این تغییرات نظارتی، ضروری است که این صنعت نه تنها استدلال‌های مستند و محکمی را برای اثبات ایمنی اسانس‌های گیاهی ارائه دهد، بلکه تأثیرات اقتصادی-اجتماعی مثبت فعلی این صنعت را نیز نشان دهد. بدین ترتیب، می‌توان تأثیرات منفی بالقوه ناشی از اعمال محدودیت‌ها یا ممنوعیت‌های بیشتر بر این صنعت را برجسته کرد. با توجه به ماهیت جهانی صنعت اسانس‌های گیاهی، این تأثیرات منفی بالقوه نیز جهانی خواهند بود.

انجمن‌های اروپایی مانند فدراسیون بین‌المللی اسانس‌های گیاهی و تجارت عطر (IFEAT) و فدراسیون اروپایی اسانس‌های گیاهی (EFEO) به طور فعال در حال تلاش برای افزایش آگاهی درباره این تغییرات پیش رو هستند.

در این وبینار به سوالات زیر پاسخ خواهیم داد:

  • کدام مقررات آینده بیشترین نگرانی را برای صنعت اسانس‌های گیاهی ایجاد می‌کنند؟
  • پیامدهای بالقوه این مقررات برای اسانس‌ها و صنعت اسانس‌های گیاهی چیست؟
  • چگونه تولیدکنندگان اسانس‌های گیاهی می‌توانند خود را برای این مقررات آماده کنند؟

مخاطبان:

این وبینار ویژه تولیدکنندگان اسانس‌های گیاهی در سراسر جهان و انجمن‌های تولیدکنندگان و تاجران این حوزه برگزار می‌شود.

برنامه وبینار:

زمانموضوعارائه‌دهنده
۱۵:۰۰ – ۱۵:۰۵معرفی CBIتوماس فونک، CBI
۱۵:۰۵ – ۱۵:۴۵توضیح بیشتر درباره مقررات آینده اتحادیه اروپا و منابع اطلاعاتیادوارد ون در هاس، اندرو جونز
۱۵:۴۵ – ۱۶:۰۰توصیه‌هایی برای تولیدکنندگان اسانس‌های گیاهیادوارد ون در هاس، اندرو جونز
۱۶:۰۰ – ۱۶:۱۵پرسش و پاسخ / بحث و گفتگو

ارائه‌دهندگان:

ادوارد ون در هاس میزبان این وبینار خواهد بود. ادوارد مدیر برنامه اطلاعات بازار در CBI است. سایر ارائه‌دهندگان عبارتند از:

اندرو جونز، مدیر شرکت مشاوره Fair Venture

اندرو جونز متخصص در آموزش و مشاوره شرکت‌های کوچک و متوسط برای موفقیت در صادرات مواد اولیه آرایشی به بازار اروپا است، به ویژه در زمینه مواد اولیه جدید و نوآورانه. در طول ۲۰ سال فعالیت مشاوره‌ای خود، اندرو با سازمان‌هایی نظیر CBI، SIPPO، UNIDO و UNCTAD همکاری داشته است.

او با Profound – مشاوران توسعه که تأمین‌کننده فعلی مطالعات بازار CBI در بخش مواد طبیعی برای محصولات آرایشی است، همکاری می‌کند. قبل از شروع فعالیت مشاوره‌ای خود، وی در شرکت The Body Shop International در زمینه خرید مواد اولیه و توسعه زنجیره تأمین برای برنامه تجارت عادلانه اجتماعی فعالیت داشت. یکی از مهم‌ترین موادی که او روی آن کار کرده، کره شیا و ایجاد یک زنجیره تأمین پایدار از طریق همکاری با سازمانی متشکل از زنان در شمال غنا بوده است. او همچنین در کشورهای کلمبیا، اندونزی، پرو، آفریقای جنوبی، سریلانکا و بسیاری دیگر فعالیت کرده است و اکنون در کلمبیا زندگی می‌کند.

سخنران مهمان این وبینار به زودی اعلام خواهد شد.

تاریخ: پنج‌شنبه، ۸ اسفند ۱۴۰۳
زمان: 15:۰۰ به وقت اروپای مرکزی (CET) = 18:30 به وقت تهران

 

لینک ثبت نام رایگان

 

 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.