به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از واحد مرکزی خبر، مدیر عامل کارخانه مالت هفشجان چهار محال و بختیاری گفت: پارسال ۱۸۰ تن مالت در این کارخانه تولید و روانه بازار شد که این میزان تولید ۷۰ هزار دلار برای کشور صرفه جویی ارزی داشته است.
آقای رستمی گفت: نیاز سالیانه تنها کارخانه مالت سازی خاورمیانه را ۱۵هزار تن جو اعلام کرد و گفت: بقیه جو مورد نیاز این کارخانه از کشورهای قزاقستان، اوکراین ، افریقای جنوبی ، استرالیا و کانادا تامین می شود.
دانه مالت ، همان جو جوانه زده و فرآوری شده است که در صنایع نوشابه سازی،تولید مواد غذایی از جمله ، بیسکویت و شکلات و مراکز تهیه داروهای تقویتی و مواد آرایشی کاربرد زیادی دارد.
رستمی گفت: صنایع بهداشتی، دارویی و مواد غذایی بویژه کارخانجات نوشابه سازی کشور هرساله ۱۰۰ هزارتن دانه مالت به ارزش بیش از هزار میلیارد ریال از کشورهای اروپایی وارد می کنند ؛ که کارخانه مالت چهارمحال وبختیاری قادر است۲۰ درصد از نیاز بازار داخلی را تامین کند.
وی افزود: اگر چه پیش از این فناوری تولید مالت فقط در اختیارکشورهای اروپایی بود و شرکت های آلمانی و هلندی۱۰ میلیون یورو برای ساخت کارخانجات مالت سازی در ایران طلب می کردند ؛ اما شرکت های فنی مهندسی داخلی توانستند با ۳۰ درصد پیشنهاد کشورهای اروپایی ظرف ۲سال کارخانه مالت هفشجان را احداث کنند.
در این کارخانه ۴۰۰ کارگر و مهندس محلی به صورت مستقیم و غیرمستقیم مشغول فعالیت هستند.
نخستین کارخانه مالت سازی کشور در فاصله ۱۵کیلومتری مرکز استان چهار محال و بختیاری قرار دارد.
https://medplant.ir/?p=9406